Żeberka Wegetariańskie
Żeberka wegetariańskie to wegańskie przepis z 4 porcjami. To danie główne ma 761 kalorii, 27g białka, oraz 40 g tłuszczu na porcję. Na 2,06 zł za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka soli, cebuli, oliwy z oliwek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 20 minut. Ten przepis jest lubiany przez 144 smakoszy i kucharzy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 69%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Wegetariańskie wędzone seitan BBQ żeberka, Żeberka Sweet Temptation: Tamaryndowca-Szkliwione Żeberka Zapasowe, oraz Dan ' s Baby Back Ribers - możesz zrobić smaczne żeberka dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużej misce, wymieszać gluten, drożdże, papryka i sól.
Wlać wodę na raz i szybko wymieszać solidną łyżką.
Dodatkowa woda może być konieczna do zwilżenia całego suchego glutenu. Nie martw się, że piłka jest dość solidna, powinna być.
Jeśli chcesz żuć żebra, zostaw piłkę tak, jak jest. Jeśli chcesz, aby był nieco mniej żucia, wyjmij go z miski i ugniataj przez 1 do 2 minut na czystej powierzchni. Powrót go do miski, i płaszcz z gładkim masłem orzechowym. Odstawić.
Rozgrzać olej na patelni na średnim ogniu.
Dodać cebulę; gotować i mieszać do złotego koloru.
Wlać cebulę i olej na kulce glutenu. Poke kilka razy pałeczką, nożem lub nawet widelcem, pozwalając olejowi wsiąknąć w piłkę.
Gdy piłka jest wystarczająco ciepła, aby być w zarządzaniu, użyj rąk, aby wymieszać olej i cebulę. Będzie dużo oleju, który nie będzie się mieszać i małe kawałki glutenu, które nie pozostaną przyczepione. W porządku. Olej pomaga głównie glutenowi wchłonąć przyprawę. Po prostu wymieszaj tyle, ile możesz.
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Odłam garści ciasta o dobrej wielkości i uformuj je w paski, ciągnąc i skręcając. Chcesz je mieć około 4 cali długości i 1/2 cala grubości. Nie próbuj ich kroić ani zwijać, ponieważ dzięki temu zachowają się bardziej jak chleb i znacznie zmienią teksturę.
Ułożyć paski na wysmarowanej blasze do pieczenia.
Piec 40 minut w nagrzanym piekarniku.
Wyjąć z piekarnika i obficie pokryć każdy kawałek sosem z grilla. Wróć do piekarnika na kolejne 10 minut.