Żeberka krótkie z winem i śmietaną
Żeberka krótkie z winem i śmietaną to bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie przepis z 6 porcjami. Na $2.09 za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 336 kalorii, 6G białka, oraz 29g tłuszczu. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz oliwę z oliwek, musztardę ziarnistą, grzyby wagi: cremini i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 3 godziny i 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 40%. Ten wynik nie jest taki super. Podobne przepisy to Czerwone Wino Duszone Żeberka, Czerwone Wino Duszone Żeberka, oraz Czerwone Wino Duszone Żeberka.
Instrukcje
Rozgrzać oliwę z oliwek w ciężkim garnku na dużym ogniu.
Posyp krótkie żeberka z obu stron solą i pieprzem. Szybko uszczelnij obie strony krótkich żeber, używając szczypiec, aby odwrócić je w połowie. (Wystarczy przesączyć około 1 1/2 minuty na stronę.)
Wyjmij sztyfty na talerz.
Do garnka wlać wino i bulion wołowy.
Dodaj rozmaryn. Wymieszać, aby połączyć, zeskrobując dno garnka do rozpalenia. Zwinąć do garnka, zmniejszyć ogień do minimum, następnie przykryć garnek i gotować na wolnym ogniu przez 2 1/2 do 3 godzin. (Możesz również umieścić garnek w piekarniku 300 stopni, jeśli wolisz nie gotować na kuchence.)Po ugotowaniu ponownie ostrożnie wyjąć bułeczki z garnka. Wymieszać z musztardą, śmietaną i kaparami, następnie podnieść ogień i pozostawić do pęcherzyków i delikatnie gotować przez dobre kilka minut, lub aż trochę zgęstnieje. Smak i dodać więcej soli i pieprzu w razie potrzeby. Zwinąć do sosu, nałożyć pokrywkę i wyłączyć heat.To pieczarki upiec, rozgrzać piekarnik do 400 stopni. Ułóż grzyby w jednej warstwie na blasze do pieczenia.
Skropić oliwą z oliwek i posypać solą i pieprzem, następnie pieczarki pieczemy, aż staną się złote, około 15 do 20 minut.
Bułeczki podawać na wierzchu grzybów, następnie skropić dodatkowym sosem śmietanowym.
Dodaj trochę gałązki rozmarynu, jeśli chcesz być fantazyjny.To jest absolutnie boskie.