Żeberka Żurawinowe Wolno Gotowane
Żeberka żurawinowe wolno gotujące mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 255 kalorii, 19g białka, oraz 12g tłuszczu. Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis służy 14 i kosztuje 97 centów za porcję. Jeśli masz brązowy cukier, chili w proszku, czosnek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 35%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Podobne przepisy to Slow Cooker Sriracha - Żurawinowe Żeberka Dziecięce, Slow Cooker Honey-Garlic Baby Back żeberka (i "Real Food Slow Cooker Suppers" Cookbook Giveaway), oraz Red Eye BBQ żeberka Slow Cooker - 75 dni lata Slow Cooker s.
Instrukcje
Ustaw sterowanie piekarnikiem na pieczenie; podgrzać 15 minut. Patelnia brojlerów Line z folią.
W małej misce, wymieszać kminek, chili w proszku i 2 łyżeczki brązowego cukru. Rub równomiernie na stojakach żeber.
Umieść żeberka na stojaku w patelni brojlerów. Broil z góry 4 do 6 cali od ciepła 10 do 15 minut, obracając raz, aż rumiane. Lekko schłodzić.
Pokroić w pojedyncze żebra.
Umieść żeberka w 3 1/2 - do 4-quart powolnej kuchence. Połowę sosu żurawinowego. W średniej misce wymieszać pozostały sos żurawinowy i pozostałe składniki; zalać żeberkami.
Przykryć; gotować na wysokim ogniu 2 godziny 30 minut do 3 godzin lub aż żeberka będą miękkie.
Wymieszać z sosem żurawinowym; wymieszać od spodu kuchenki, aby obłożyć żeberka sosem. Ustaw kuchenkę na niskie ustawienie ciepła, aby służyć. Żebra utrzymają się na małym ogniu do 2 godzin.