Żabnica Środkowowschodnia

Żabnica Środkowowschodnia
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj Żabnicy z Bliskiego Wschodu. Ten przepis służy 1 i kosztuje $30.86 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 151g białka, 58 g tłuszczu, oraz w sumie 1239 kalorii. Mieszanka soli, pasta pomidorowa, cebula, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Aby wykorzystać ziarno kminku, można śledzić to danie główne z Ciasteczka z kminku z Dulce de Leche jako deser. 1 osoba uznała ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 15 minut. Niewiele osób naprawdę lubi to danie middl eastern. Jest dostarczany przez Recipezaar. Z łyżeczką wynik 77%, to danie jest solidne. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Żabnica Środkowowschodnia, Middle Eastern Deviled Egg, oraz Jagnięcina Z Bliskiego Wschodu.

Instrukcje

1
Czosnek i piernik drobno posiekać together.In małą miskę, wymieszać olej do pasty pomidorowej. Wymieszaj mieszankę czosnku i imbiru, cynamonu i kminku. Doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Nasiona KminkuNasiona Kminku
Do Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na OpakowaniuDo Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
1 Szklanka Mirinu Lub Słodkiego Sake1 Szklanka Mirinu Lub Słodkiego Sake
Lody Waniliowe I Dodatkowe Orzechy PekanLody Waniliowe I Dodatkowe Orzechy Pekan
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
2
Usuń drobną skórę z żabnicy, a następnie rozprowadź na mieszance przypraw.
Składniki, których będziesz potrzebować
ŻabnicaŻabnica
Chleb Orzechowo-rodzynkowyChleb Orzechowo-rodzynkowy
3
Umieść rybę w płytkim naczyniu. Przykryć i przechowywać w lodówce przez 1-1 1/2 godziny.Rozgrzej piekarnik do 40
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
4
Wytnij kawałek folii wystarczająco duży, aby zamknąć ryby.Zrób łóżko z posiekanej cebuli na folii.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®
5
Na cebulę umieścić żabnicę i pastę przyprawową pozostawioną w naczyniu.Zwiń folię luźno na rybę i szczelnie zamknij krawędzie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasta PrzyprawowaPasta Przyprawowa
ŻabnicaŻabnica
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®
6
Piec przez 20-25 minut.Otwórz folię i baste ryby.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®
7
Piec kolejne 10-15 minut, aż ryby płatki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir to moje ulubione ryby. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Skyfall Pinot Gris z 4.8 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 13 dolarów za butelkę.
Skyfall Pinot Gris
Skyfall Pinot Gris
Blada słoma w Kolorze z nutami mango, kwiatu cytrusów i banana w nosie. Na podniebieniu mieszanka owoców tropikalnych rozwija się w smakach mandarynki, mango, grejpfruta i banana. Te tropikalne nuty są kontynuowane przez długi i utrzymujący się finisz.
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 15 m.
Porcje1
Ocena Zdrowia100
Magazyn