Świeży Twaróg Pomarańczowy

Świeży Twaróg Pomarańczowy
Świeży twaróg pomarańczowy wymaga około 45 minut od początku do końca. Ten przepis sprawia, że 3 porcje z 574 kalorii, 7G białka, oraz 20 g tłuszczu każdy. Na 99 centów za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Jeśli masz masło, sok pomarańczowy, jajka i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Przynosi wam to moje przepisy. To działa dobrze jako bardzo niedrogie przystawki. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 28%, co jest raczej złe. Spróbuj Ciasteczka czekoladowo-pomarańczowe Brownie z twarogiem pomarańczowym, Świeży Twarog Cytrynowy, oraz Lemon Curd Trifle ze świeżymi jagodami dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połącz cukier i skrobię kukurydzianą w 3-litrowym rondlu; stopniowo ubijaj w świeżym soku pomarańczowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Jak Zazdrość AniołaJak Zazdrość Anioła
6 łyżek Zimnego, Niesolonego Masła, Pokrojonego Na Małe Kawałki Lub Startego6 łyżek Zimnego, Niesolonego Masła, Pokrojonego Na Małe Kawałki Lub Startego
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy PekanOpcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
2
Ubić lekko roztarte jajka. Doprowadzić do wrzenia (5 do 6 minut) na średnim ogniu, stale ubijając.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
3
Gotować, ubijając stale, 1 do 2 minut lub aż mieszanina osiągnie grubość puddingu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
4
Zdjąć z ognia i ubić w maśle i startej skórce pomarańczowej. Przykryć, umieszczając folię bezpośrednio na twarogu i schłodzić 8 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skórka PomarańczowaSkórka Pomarańczowa
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
12 Ciasteczek Oreo, Pokruszonych, Podzielonych12 Ciasteczek Oreo, Pokruszonych, Podzielonych
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje3
Ocena Zdrowia4
Magazyn