Świeży Gulasz Z Fasoli Shell

Świeży Gulasz Z Fasoli Shell
Świeże Shell Bean gulasz może być tylko zupa szukasz. Ten bezglutenowy i wegański przepis służy 10 i kosztuje 32 grosze za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 9g białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 185 kalorii. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 15 minut. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz większą fasolę, oliwę z oliwek, sól i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Z łyżeczką wynik 81%, to danie jest znakomite. Podobne przepisy to Gulasz ze świeżej fasoli i kukurydzy z olejem Paprikan, 1-2-3 świeży makaron z sosem Muszelkowym, oraz Świeże owoce w pieczonej skorupce tortilli.

Instrukcje

1
W dużym rondlu rozgrzać oliwę z oliwek.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
2
Dodaj cebulę, marchew, czosnek i chile i gotować na małym ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż warzywa zmiękną, ale nie rumiane, o 8 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
6 Pomidorów Obranych I Posiekanych6 Pomidorów Obranych I Posiekanych
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
3
Dodać świeżą fasolę żurawinową, wiązkę przypraw i ziół oraz wodę i doprowadzić do wrzenia na dużym ogniu. Zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu, aż ziarna będą miękkie, o 30 protokół. Odrzuć pakiet przypraw i doprawić gulasz solą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasola żurawinowaFasola żurawinowa
Dodatki (opcjonalnie)Dodatki (opcjonalnie)
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sól Do Obramowania SzkłaSól Do Obramowania Szkła
12 Małych Pasternaków, Umytych I Dokładnie Obranych12 Małych Pasternaków, Umytych I Dokładnie Obranych
4
Tymczasem doprowadzić duży rondel z wodą do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
5
Dodać sól i fasolki romano i gotować do miękkości, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasola SzparagowaFasola Szparagowa
Sól Do Obramowania SzkłaSól Do Obramowania Szkła
6
Fasolę odcedzić i ogrzać. Tuż przed podaniem wymieszaj fasolę romano ze świeżym gulaszem z fasoli żurawinowej. Doprawić solą i podawać na gorąco.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasola SzparagowaFasola Szparagowa
(możesz Ich Nie Potrzebować, Jeśli Udało Ci Się Zdobyć Chleb żurawinowy Wymieniony Powyżej)(możesz Ich Nie Potrzebować, Jeśli Udało Ci Się Zdobyć Chleb żurawinowy Wymieniony Powyżej)
Dodatki (opcjonalnie)Dodatki (opcjonalnie)
Sól Do Obramowania SzkłaSól Do Obramowania Szkła
12 Małych Pasternaków, Umytych I Dokładnie Obranych12 Małych Pasternaków, Umytych I Dokładnie Obranych
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 15 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia46
Magazyn