Świeży dorsz w papierowej torbie z cukinią, pomidorami i miętą
Świeży dorsz w papierowej torbie z cukinią, pomidorami i miętą może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na 5,03 zł za porcję, ten przepis okładki 28% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 437 kalorii, 34g białka, oraz 27 g tłuszczu. Ten przepis służy 2. Ten przepis jest lubiany przez 73 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz miętę, bazylię, dorsza i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć niesolone masło można śledzić to danie główne z Pudding Czekoladowy Z Mleka Migdałowego jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne i pescatariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 88%. Ten wynik jest doskonały. Podobne przepisy to Świeże Rolki Papieru Ryżowego Z Tuńczykiem, Miętą I Ogórkiem, Pieczony dorsz z pomidorami i czerwoną cebulą, oraz Pomidory Ze Świeżą Miętą.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 232°. Złóż Pakiety: oderwij dwa duże krążki pergaminu lub folii, około 12-przez 24-cali. Złóż każdy w poprzek, aby zgnieść, a następnie otwórz ponownie. Podziel cukinię między tymi dwoma i rozłóż je w małym stosie na pół pergaminu, pozostawiając granicę centymetrową. Na każdym łóżku z cukinią umieścić dorsza, a wszystko doprawić solą i pieprzem. Następnie top połowę chili, czosnek, bazylia, mięta, i pomidory. Na każdym opakowaniu, łyżka 1 łyżka oliwy z oliwek, masła i wina.
W przypadku pakietów na pół, następnie uszczelnij krawędzie, zaciskając, zaczynając od jednego rogu i powoli poruszając się wokół. (Uważam, że strategicznie umieszczony zszywacz naprawdę pomaga pergaminowym pakietom pozostać szczelnym. Tradycyjna technika składania papilotów, patrz tutaj).
Umieścić zamknięte opakowania na blasze do pieczenia i piec, aż ryba jest gotowane, o 12 protokół.
Paczki podawać bezpośrednio na talerzach obiadowych i otwierać przy stole.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Cod działa bardzo dobrze z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować Menage Trois Limelight Pinot Grigio. Recenzenci bardzo lubią to z 4.5 z 5 gwiazdek i cena około 11 dolarów za butelkę.
![Menage a Trois Limelight Pinot Grigio]()
Menage a Trois Limelight Pinot Grigio
Ménage à Trois Limelight rzuca światło na orzeźwiające cytrusowe smaki w najbardziej olśniewający sposób. Limelight to nowa gwiazda z seksownymi aromatami kwiatu pomarańczy, które prowadzą do pikantnej limonki i przepysznych smaków jabłek Granny Smith, które sprawiają, że jesteś pucker up. Nutę wiciokrzewu i mineralności równoważą wyraźne nuty cytrusowe, zanim zasłony opadną, z orzeźwiającym, chrupiącym wykończeniem.