Świeże truskawki z octem balsamicznym
Świeże truskawki z octem balsamicznym może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć pole receptury przystawki. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 0g tłuszczu, oraz w sumie 57 kalorii. Ten przepis służy 6 i kosztuje 95 centów za porcję. Jeśli masz ocet balsamiczny, pieprz, słodzik splenda® no calorie i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 286 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 10 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, przyjazne dla fodmap i wegańskie dieta. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 64%, co jest solidne. Spróbuj Truskawki z octem balsamicznym, Truskawki Z Octem Balsamicznym Giusti, oraz Truskawki z lodem maślanym i octem balsamicznym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Truskawki umieść w misce.
Ocet zalać truskawkami i posypać granulowanym słodzikiem SPLENDA®. Delikatnie wymieszać, aby połączyć. Przykryć i odstawić w temperaturze pokojowej na co najmniej 1 godzinę, ale nie dłużej niż 4 godziny. Tuż przed podaniem zmiel pieprz na jagodach.