Świeże Morele Crisp
Fresh Apricot Crisp to Wegetariańskie deser. Na 79 centów za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Jedna porcja zawiera 291 kalorii, 4G białka, oraz 15 g tłuszczu. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Mieszanka moreli, sok z cytryny, sól i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 26%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Podobne przepisy to na świeżą morelową chrupkość, Świeże Morele Crisp, oraz Apricot Crisp.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 i nasmaruj 8-przez 8-in. patelnia do pieczenia. Roztopić masło i ostudzić.
Wymieszać mąkę, cynamon, imbir, gałkę muszkatołową, goździki, sól i brązowy cukier. Wymieszaj z owsem, rodzynkami (jeśli używasz) i orzechami pekan, a następnie wymieszaj z roztopionym masłem.
Morele wymieszać z sokiem z cytryny i cukrem granulowanym i rozprowadzić na patelni do pieczenia. Polewę wycisnąć na kudłate kawałki i rozsypać na morelach.
Piec do bulgotania, 40 do 50 minut; ostudzić co najmniej 30 minut, i podawać z lodami waniliowymi.