Świeże Ciasto Jabłkowe
Świeże ciasto jabłkowe to Wegetariańskie deser. Na 83 grosze za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 15. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 14g tłuszczu, oraz w sumie 336 kalorii. Jeśli masz pekan, vanillan ekstrakt, sól, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 20%, co jest raczej złe. Podobne przepisy to Świeże Ciasto Jabłkowe, Świeże Ciasto Jabłkowe, oraz Świeże Ciasto Jabłkowe.
Instrukcje
Piec pekan w jednej warstwie w płytkiej patelni 5 do 7 minut lub do lekko tosty i pachnące, mieszając w połowie.
W dużej misce wymieszać masło i 3 kolejne składniki.
Mąkę połączyć z 3 kolejnymi składnikami, dodać do masy maślanej, mieszając aż do wymieszania. Wymieszaj jabłka i 1 szklankę orzechów pekan. (Ciasto będzie bardzo grube, podobne do ciasta ciasteczkowego.)
Rozprowadź ciasto na lekko nasmarowanej patelni 13 x 9 cali.
Piec w temperaturze 350 przez 45 minut lub aż drewniany kilof włożony do środka wyjdzie czysty. Całkowicie schłodzić w patelni na stojaku z drutu (około 45 minut).
Spread wybór lukier na wierzchu ciasta; posypać pozostałe 1/2 Puchar pekan.