Świeże brzoskwinie i śmietana rustykalne ciasto jest Wegetariańskie deser. Ten przepis służy 6. Jedna porcja zawiera 476 kalorii, 6G białka, oraz 28g tłuszczu. Na 87 centów za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 10 minut. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odbierz brązowy cukier, masło, wodę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 23%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Batoniki z brzoskwiniami i śmietaną, Ciasto ze świeżymi brzoskwiniami i śmietaną, oraz Świeże lody brzoskwiniowe z brzoskwiniami o zapachu wanilii dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F. wyłożyć dużą blachę do pieczenia papierem do pieczenia lub folią.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country Woman
Smażone Krewetki
Smażone Krewetki
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Wymieszać brzoskwinie, brązowy cukier, mąka, cynamon, gałka muszkatołowa, i sok z cytryny w dużej misce, aż połączone.
1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Na Dobrze posypanej mąką powierzchni, za pomocą lekko posypanego mąką wałka do ciasta, rozwałkuj ciasto na duże koło, o średnicy około 12 do 14 cali. Przenieś okrąg ciasta na przygotowaną blachę do pieczenia. Schłodzić rozwałkowane ciasto w lodówce, aż będzie twarde, około 15 minut. Łyżka mieszanki owoców na środku ciasta pozostawiając 1-calowy granicy. Złóż brzegi ciasta na owoce, plisowanie ciasta, a następnie dot nadzienie owocowe z kawałkami masła. Lekko posmarować ciasto ubitym jajkiem i posypać cukrem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasto Na Ciasto
8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
1 łyżka Niesolonego Masła, Roztopionego, Plus 2 łyżki Nieroztopionego
Sok Z Cytryny, Opcjonalnie
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki
6 Do 8 Dużych śliwek (około 1 1/2 Funta), Pokrojonych W 1/4-calowe Kliny
4
Piec ciasto, aż skorupa jest złoty kolor i nadzienie jest bulgotanie, 25 do 30 protokół. Przykryć, jeśli skórka brązowieje zbyt szybko. Ciasto lekko ostygnie.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
5
Podawać na ciepło z lodami waniliowymi lub ze świeżą bitą śmietaną.
Składniki, których będziesz potrzebować
Owocowy Roll-up (polecamy: Fruit By The Foot)
Pasteryzowane Białka Jaj (z Kartonu), W Temperaturze Pokojowej
Lody Neapolitańskie (w Kartonie)
6
W misce, wymieszać mąkę i sól; pokroić lub pracy masło do mąki palcami lub blenderem do ciast, aż masz duże kawałki wielkości grochu rozproszone po całym. Alternatywnie, pulsuj ciasto w robocie kuchennym lub mieszaj w mikserze stojącym z uchwytem łopatkowym na małej prędkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
Naturalna Mieszanka Do Ciast
Duża Szczypta Drobnej Soli
7
Dodaj lodowatą wodę powoli mieszając widelcem lub w robocie kuchennym lub mikserze, aż do połączenia. Uważaj, aby nie przepracować ciasta. Ciasto podzielić na 2 dyski, spłaszczyć i przechowywać w lodówce każdy przez co najmniej 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki