Świąteczna Gallete

Świąteczna Gallete
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów na przystawki, więc dać Boże Narodzenie Gallete spróbować. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 281 kalorii, 2G białka, oraz 13g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 12. Na 83 grosze za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jest idealny do Boże Narodzenie. Mieszanka bitej śmietany, Marmolady pomarańczowej, niewodnej stałej skracania warzyw i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 15%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Świąteczne Babeczki Stollen - Świąteczna Klasyka, Świąteczne ciasteczka: norweskie świąteczne ciasteczka, marchewka przyprawiona śliwką i czekolada pomarańcza, oraz eggless christmas fruit cake, jak zrobić christmas fruit cake dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wymieszać mąkę, cukier i saltynę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
2
Dodaj masło iskracanie; pulsuj, aż do grubych form.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)
3
Dodaj 2 łyżki wody, pulsuj, aż utworzą się wilgotne grudki, dodając więcej wody przez łyżeczki do herbaty, jeśli wyschną. Gatherdough w piłkę; spłaszczyć wpodysk i owinąć w plastiku. Chill2 godziny. DO AHEAD: można bemade 1 dzień do przodu. Przechowywać w lodówce.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
4
Odstawić w temperaturze pokojowej30 minut przed kontynuowaniem.
1
Rozgrzej piekarnik do 218°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Wymieszaj jabłka, gruszki, suszone owoce, 3 łyżki Marmolady, 3 łyżki cukru, freshginger i zmielony imbir inlarge bowl to coat.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Szklanki Suszonej Musztardy1/4 Szklanki Suszonej Musztardy
Kiwi, Pokrojone W Plasterki O Grubości 1/4 CalaKiwi, Pokrojone W Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
Połówki Gruszek W SyropiePołówki Gruszek W Syropie
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Rozwałkuj skorupę pomiędzy 2 duże arkusze woskowanego papieru 13-calowego okrągłego.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
4
Umieść arkusz pergaminu na arkuszu bez opraw; spryskaj pergamin sprayem zapobiegającym przywieraniu.
5
Usuń arkusz woskowanego papieru z skorupy. Odwróć skorupę na warstwę, a następnie oderwij drugą warstwę woskowanego papieru. Łyżka do skórki, pozostawiając 2-calowy brzeg wokół krawędzi. Foldcrust granicy i nad wypełnianiem, składanie i plisowanie od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
6
Brush krawędzi skorupy lekko zwoda.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
7
Posypać wilgotną skórkę przemalowując 1 łyżkę cukru.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
8
Piec galette 50 minut.Zmniejsz temperaturę do 204°. Luźnezapełnij małym arkuszem folii.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
9
Piec, aż skórka będzie głęboka złocista ipełnienie jest delikatne, o 20 minutdłuższe. Przesuń nóż lub szpatułkę offsetową, aby poluzować fromarchment. Fajna galetka lekko na prześcieradle na stelażu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
1 żółty Owocowy Roll-up1 żółty Owocowy Roll-up
10
Podgrzać pozostałe 4 łyżki Marmolady I1 łyżka wody w małychsaucepan na średnim ogniu, często mieszając, aż marmolademelts. Łyżka Marmolada glazeover wypełnienie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kiwi, Pokrojone W Plasterki O Grubości 1/4 CalaKiwi, Pokrojone W Plasterki O Grubości 1/4 Cala
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
11
Podawać Galette ciepłą Orat temperatury pokojowej z lodami Vanilla lub słodzonybiały krem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lody Neapolitańskie (w Kartonie)Lody Neapolitańskie (w Kartonie)
Miniaturowe Wafle WanilioweMiniaturowe Wafle Waniliowe
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia1
Magazyn