Śródziemnomorska Sałatka Warzywna Bulgur
Śródziemnomorska sałatka warzywna Bulgur jest Wegetariańskie przystawka. Jedna porcja zawiera 134 kalorie, 6G białka, oraz 4G tłuszczu. Na 67 centów za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 12. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka sera feta, pietruszka, ciecierzyca i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 67%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Sałatka Bulgur Śródziemnomorski, Sałatka Z Bulguru Warzywnego, oraz Sałatka warzywno-Bulgurowa z sosem maślanym dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużej misce wlać 2 szklanki wrzącej wody na bulgur.
W rondlu 2-quart, podgrzać 1 1/2 szklanki wody do wrzenia; dodać brokuły. Gotować 1 minutę; odcedzić i spłukać w zimnej wodzie.
Brokuły i pozostałe składniki wymieszać z bulgurem.
Podawać natychmiast, lub przykryć i przechowywać w lodówce do 4 godzin przed podaniem.