Śródziemnomorska Sałatka jęczmienna to wegańskie danie główne. Jedna porcja zawiera 403 kalorie, 14g białka, oraz 15 g tłuszczu. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.13 za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka orzechów włoskich, jęczmień perłowy, oliwki kalamatan i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Aby zużyć sok z cytryny można śledzić to danie główne z Ciasteczka cytrynowe z lukrem cytrynowym Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 82%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Śródziemnomorska Sałatka Jęczmienna, Sałatka śródziemnomorska z bakłażanem i jęczmieniem, oraz Sałatka śródziemnomorska z bakłażanem i jęczmieniem dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Doprowadzić 2 1/4 szklanki wody i jęczmienia do wrzenia w rondlu. Przykryć, zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu przez 25 minut lub do miękkości i cieczy jest prawie wchłaniany. Schłodzić do temperatury pokojowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Jęczmień
Woda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z Sosem
2
W misce połączyć skórkę z cytryny, sok z cytryny, oliwę z oliwek i musztardę; dobrze wymieszać trzepaczką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z Cytryny
Skórka Z Cytryny
Oliwa Z Oliwek
Musztarda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Trzepaczka
Fiołki Polne (wraz Z łodygami), Myte
3
Dodać jęczmień, koper włoski i 6 kolejnych składników (przez fasolę); wrzucić delikatnie. Przykryć i przechowywać w lodówce przez 30 minut.