Śródziemnomorska Grillowana Tartine Warzywna

Śródziemnomorska Grillowana Tartine Warzywna
Śródziemnomorska Grillowana Tartine warzywna jest Wegetariańskie hor d ' oeuvre. Ten przepis służy 4 i kosztuje $3.11 za porcję. Jedna porcja zawiera 340 kalorii, 13g białka, oraz 15 g tłuszczu. Wiele osób zrobiło ten przepis, a 138 powiedziałoby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i odbierz paprykę, majeranek, sól koszerną i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Jest idealny do 4 Lipca. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 55 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 93%. Ten wynik jest doskonały. Spróbuj Tagine Z Grillowanych Warzyw Śródziemnomorskich, Grillowana Śródziemnomorska Sałatka Warzywna, oraz Śródziemnomorska Zupa Jarzynowa Z Grilla dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W dużej, zamykanej plastikowej torbie połączyć oliwę z oliwek, natkę pietruszki, majeranek, bazylię, ocet, sól, pieprz i czosnek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
MajeranekMajeranek
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
3 Szklanki (6 Uncji) Smażonej Cebulki French's® Original Lub Cheddar3 Szklanki (6 Uncji) Smażonej Cebulki French's® Original Lub Cheddar
2
Do woreczka włożyć bakłażan, cukinię i paprykę (cebulę rezerwować). Zapiekać i marynować przez 1 do 2 godzin w lodówce.Wyłącz grill, pozostaw do ostygnięcia i ostrożnie wytrzyj do czysta papierowymi ręcznikami. Podgrzej grilla panini do średniej wysokości heat.In porcje, grilluj marynowane warzywa z zamkniętą pokrywką przez 4 do 5 minut, aż będą miękkie i pojawią się ślady grillowania. Spróbuj grillować w partiach tego samego rodzaju warzyw (tj.), ponieważ różne warzywa mogą wymagać nieco innego czasu gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie Cukinie Pokrojone Wzdłuż Na Cienkie Plasterki2 średnie Cukinie Pokrojone Wzdłuż Na Cienkie Plasterki
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzaneżółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
Makaron Orzo Lub W Kształcie RyżuMakaron Orzo Lub W Kształcie Ryżu
6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Prasa PaniniPrasa Panini
Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
3
Skropić trochę pozostałej marynaty nad cebulą i grillować je z zamkniętą pokrywką przez 4 do 5 minut, aż będą miękkie i pojawią się znaki grilla.Możesz albo zrobić tartiny od razu lub przechowywać warzywa w lodówce na dzień lub dwa.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzaneżółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 55 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia35
Magazyn