Śniadaniowa kruszonka owocowa z Nutellą®
Śniadanie owoce kruszonka zwieńczona NUTELLA® jest bezmleczne deser. Ten przepis służy 6. Na 1,44 zł za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 15 g tłuszczu, oraz w sumie 381 kalorii. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz Nutellę, skrobię kukurydzianą, zmielony cynamon i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 57%. Podobne przepisy to Gofry z Nutellanem i owocami, Śniadanie Owoce Crumble, oraz Deser z kruszonką figową (przepis na kruszonkę owocową).
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (180 stopni C).
W dużej misce połącz brzoskwinie, truskawki, maliny, cukier granulowany, skrobię kukurydzianą i wanilię. Łyżka do sześciu 1-szklanek (250 mL) ramekin.
W innej misce, połączyć owies, mąkę, brązowy cukier, masło i cynamon. Podzielić mieszankę kruszonki na owoce.
Umieść ramekiny na blasze do pieczenia.
Piec przez 30 do 40 minut lub aż owoce będą miękkie i bulgotanie. Całkowicie fajne.
Podawać z łyżką stołową (15 mL) NUTELLA® na wierzchu.