Śmietana-Batony Żurawinowe

Śmietana-Batony Żurawinowe
Śmietana-batony żurawinowe to Wegetariańskie hor d ' oeuvre. Ten przepis służy 32 i kosztuje 31 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 176 kalorii, 2G białka, oraz 8G tłuszczu. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i odbierz żurawinę, wanilię, jajko i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 57 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 11%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Batony Żurawinowe Ze Śmietaną, Batoniki Żurawinowo-Pomarańczowe, oraz Batony Owsiano-Żurawinowo - Śmietankowe dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Piekarnik rozgrzać do 177°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Wymieszać masło i brązowy cukier w dużej misce z łyżką. Wymieszać z owsem, 1 1/2 szklanki mąki i sody oczyszczonej, aż kruchy. Naciśnij połowę mieszanki w prostokątnej patelni o wymiarach 13x9x2 cale.
Składniki, których będziesz potrzebować
Soda OczyszczonaSoda Oczyszczona
Brązowy CukierBrązowy Cukier
MasłoMasło
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
Owies ZwyczajnyOwies Zwyczajny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Fiołki Polne (wraz Z łodygami), MyteFiołki Polne (wraz Z łodygami), Myte
PatelniaPatelnia
3
Piec 10 do 12 minut lub do złotego koloru.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
4
Pozostałe składniki wymieszać w dużej misce.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Fiołki Polne (wraz Z łodygami), MyteFiołki Polne (wraz Z łodygami), Myte
5
Zalać upieczoną skórkę. Pozostałą mieszaninę owsa kruszyć nad nadzieniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 CalaSer Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
6
Piec 25 do 30 minut lub do góry jest złoty kolor i wypełnienie jest ustawione. Ochłodzić całkowicie, około 1 godziny. W przypadku 32 prętów pokrój w 8 rzędów na 4 rzędy.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 57 m.
Porcje32
Ocena Zdrowia0
Magazyn