Łosoś Z Tapenadą Z Oliwek Anchois
Łosoś z Tapenadą z oliwek anchois to jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis z 4 porcjami. Jedna porcja zawiera 163 kalorie, 7G białka, oraz 14g tłuszczu. Na 1,47 zł za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 8 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 5 godzin i 40 minut. Udaj się do sklepu i odbierz oliwę z oliwek, łososia, sok z cytryny i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Z łyżeczką wynik 46%, to danie jest solidne. Spróbuj Grillowana kanapka z mozzarellą z Tapenadą Sardelowo-oliwkową, Tapenada Z Oliwek Z Pieczonego Łososia, oraz Faszerowany Łosoś Z Tapenadą Pomidorowo-Oliwkową dla podobnych receptur.
Instrukcje
Filety z łososia opłukać, umieścić w naczyniu do pieczenia 7 x 11 cali i skropić sokiem z cytryny
W robocie kuchennym umieść anchois, rozmaryn, oliwki, czosnek i oliwę z oliwek; pulsuj, aż mieszanina zamieni się w grubą pastę
Rozprowadź pastę na filetach i marynuj 2-6 godzin; jeśli czas jest krótki, pomiń czas marynowania
Piec w temperaturze 350 przez 15-20 minut