Need a danie główne bezglutenowe i pescatariańskie? Łosoś z sosem żurawinowo-pistacjowym może być świetnym przepisem. Ten przepis służy 8 i kosztuje $3.47 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 25g białka, 14g tłuszczu, oraz w sumie 471 kalorii. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz masło, galaretkę porzeczkową, orzechy pistacjowe i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć masło można śledzić to danie główne z Ciasto Z Masłem Cynamonowym jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 57%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Łosoś pistacjowy z sosem śmietanowym cytrynowym, Brownies żurawinowo-pistacjowe, oraz Ciasteczka pistacjowo-żurawinowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
W rondlu 2-ćwiartkowym wymieszaj żurawinę, cukier, sok pomarańczowy i galaretkę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kotlety Wieprzowe, Rozdrobnione I Cienko Rozbite
(możesz Ich Nie Potrzebować, Jeśli Udało Ci Się Zdobyć Chleb żurawinowy Wymieniony Powyżej)
(lub Do Wyboru Cynamon, Rodzynki, Jabłko Itp.)
Białe Czekoladowe Loki Do Pieczenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Oczyszczone Całe Kalmary (około 1 Funta)
2
Podgrzać do wrzenia; zmniejszyć ciepło. Gotować na wolnym ogniu 20 minut, odtłuszczając każdą pianę, która zbiera się na powierzchni.
3
Zdjąć z ognia. Wymieszać w 1/2 szklanki orzechów; zachować ciepło.
Łosoś można łączyć z Chardonnay, Pinot Noir i Sauvignon Blanc. Aby zdecydować się na biały lub czerwony, należy wziąć pod uwagę przyprawy i sosy. Chardonnay jest świetnym przyjacielem maślanych, kremowych potraw, a sauvignon blanc może uzupełniać Dania ziołowe lub cytrusowe. Lekka czerwień o niskiej zawartości taniny, taka jak pinot noir, świetnie komponuje się z pieczonym lub grillowanym łososiem. La Crema Russian River Chardonnay z oceną 4.1 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 28 dolarów za butelkę.