Łosoś Wędzony Benedykt

Łosoś Wędzony Benedykt
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisy poranny posiłek, więc dać wędzonego łososia Benedykta spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 21g białka, 24g tłuszczu, oraz w sumie 360 kalorii. Ten przepis służy 6. Na 3,17 zł za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka octu winnego, jajka, chleb jajeczny i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne i pescatariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 41%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Wędzone Jajka Z Łososia Po Benedyktyńsku, Wędzone Jajka Z Łososia Po Benedyktyńsku, oraz Wędzone Jajka Z Łososia Po Benedyktyńsku.

Instrukcje

1
Połącz szalotki i musztardę w średnim rondlu. Stopniowo ubijać w winie. Gotuj na dużym ogniu, aż mieszanina zostanie zredukowana do 1/2 szklanki, często ubijając, około 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
SzalotkaSzalotka
MusztardaMusztarda
WinoWino
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Ubij śmietanę. Doprawić solą i pieprzem. (Można dokonać 1 dzień wcześniej. Cover; chill.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
KremKrem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
3
Napełnij dużą miskę zimną wodą. Doprowadzić dużą patelnię wody do wrzenia; dodać ocet. Zmniejszyć ciepło do średnio-niskich. Pracując z 6 pełnymi jajkami na raz, rozwałkuj jajka i dodaj do gotującej się wody. Gotować, aż białka są ustawione, o 3 protokół. Za pomocą łyżki szczelinowej przenosić 1 jajko na raz do zimnej wody. Reserve patelnia z wodą octu. (Można przygotować 1 godzinę wcześniej.
Składniki, których będziesz potrzebować
JajkoJajko
OcetOcet
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
łyżka Szczelinowałyżka Szczelinowa
PatelniaPatelnia
Winegret Z WermutuWinegret Z Wermutu
4
Odstawić w temperaturze pokojowej.)
5
Umieść 2 Trójkąty tostowe na każdym z 6 talerzy. Top z łososiem. Przynieś wodę z octem na wolnym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
OcetOcet
łosośłosoś
TostyTosty
WodaWoda
6
Sos śmietanowy przełożyć na wierzch podwójnego kotła nad gotującą się wodą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos śmietanowySos śmietanowy
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Podwójny KociołPodwójny Kocioł
7
3 surowe żółtka ubić w sosie śmietanowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos śmietanowySos śmietanowy
żółtko Jajażółtko Jaja
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
8
Trzepaczka stale, aż sos zgęstnieje i natychmiastowy odczyt termometru włożonego do sosu rejestruje 71°, około 4 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
SOSSOS
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Termometr KuchennyTermometr Kuchenny
TrzepaczkaTrzepaczka
9
Zdjąć z ognia.
10
Dodać posiekany koperek i ubijać 1 minutę. Używając łyżki szczelinowej, delikatnie przenieść jajka w koszulce, 1 na raz, z miski zimnej wody na patelnię gotującej się wody octu. Jajka ugotować na ciepło, około 30 sekund. Za pomocą łyżki szczelinowej przenieś 1 jajko w koszulce do każdego trójkąta tostowego. SOS łyżeczkowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Jajko GotowaneJajko Gotowane
OcetOcet
SOSSOS
TostyTosty
WodaWoda
KoperKoper
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
łyżka Szczelinowałyżka Szczelinowa
PatelniaPatelnia
TrzepaczkaTrzepaczka
Winegret Z WermutuWinegret Z Wermutu
11
W razie potrzeby udekorować gałązkami koperku.
Składniki, których będziesz potrzebować
KoperKoper

Polecane wino: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Łosoś świetnie komponuje się z Chardonnay, Pinot Noir i Sauvignon Blanc. Aby zdecydować się na biały lub czerwony, należy wziąć pod uwagę przyprawy i sosy. Chardonnay jest świetnym przyjacielem maślanych, kremowych potraw, a sauvignon blanc może uzupełniać Dania ziołowe lub cytrusowe. Lekka czerwień o niskiej zawartości taniny, taka jak pinot noir, świetnie komponuje się z pieczonym lub grillowanym łososiem. Tenuta di Nozzole Le Bruniche Chardonnay z 4.2 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 12 dolarów za butelkę.
Tenuta di Nozzole Le Bruniche Chardonnay
Tenuta di Nozzole Le Bruniche Chardonnay
Nozzole Le Bruniche jest eleganckim i wyrazistym wyrazem odmiany Chardonnay, z czystym, pachnącym bukietem białych i tropikalnych owoców zrównoważonym lekkimi niuansami tostów. Na podniebieniu wykazuje doskonałą równowagę dojrzałości owoców podkreśloną przez świeżą kwasowość i strukturę średniego ciała, z ogólnym wrażeniem delikatnej złożoności. Są one powtarzane w czystym, trwałym wykończeniu, które kończy się subtelną nutą.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia10
Magazyn