Łosoś smażony na patelni podawany z puree Wasabi może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i pescatarian przepis ma 788 kalorii, 16G białka, oraz 46g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 8. Na 4,69 zł za porcję, ten przepis okładki 20% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz pod ręką wodę, zieloną cebulę, zieloną cebulę i kilka innych składników, możesz to zrobić. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłka jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Święto Dziękczynienia. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 43%. Ten wynik jest całkiem dobry. Spróbuj Ziemniaki tłuczone z łososia sezamowego i Wasabi, Smażony łosoś z miodowym sosem Wasabi, oraz Wasabi Puree Ziemniaczane podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ciasteczka Graham Z Polewą Czekoladową Lub Połówki Krakersów Graham
2
Łososia doprawić solą i pieprzem. W dużej patelni saute, na dużym ogniu, dodać oliwę z oliwek. Smażyć filety z łososia na złoty kolor z obu stron, około 2 minut z każdej strony.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
Majonez I Więcej, W Razie Potrzeby
Steki Z Nowojorskiego Stripsu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
3
Przełóż do nagrzanego piekarnika i kontynuuj gotowanie, aż medium się skończy.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ciasteczka Graham Z Polewą Czekoladową Lub Połówki Krakersów Graham
4
Podawać na łóżku z wasabi puree ziemniaczanym, z połową Miso i sosem śliwkowym skropionym i z kolendrą i miętowym Vinaigrette.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Funt Ugotowanych Krewetek, Przekrojonych Wzdłuż Na Pół
Szczypta Białego Sezamu
1 łyżka Zielonej Cebulki, Pokrojonej Na Kawałki O Długości 2,5 Cm
Pokrojone W Plastry Obrane Ziemniaki, Ugotowane
Wasabi
2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)
Miso
5
Udekoruj zieloną cebulką i gałązkami kolendry.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cały Imbir, Rozgnieciony
1 łyżka Zielonej Cebulki, Pokrojonej Na Kawałki O Długości 2,5 Cm
6
W blenderze lub robocie kuchennym przetworzyć szpinak i rzeżuchę na cienkie puree. Przejść przez Tamis lub stainer. Rezerwy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nie Z Lokalnego Ogrodu
1 łyżeczka Suszonego Oregano, 1/3 Pełnej Dłoni
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Plus 2 łyżki Lodowatej Wody
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
7
Ziemniaki gotujemy w osolonej, wrzącej wodzie, aż skończymy. Przejdź przez ricer.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokrojone W Plastry Obrane Ziemniaki, Ugotowane
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2/3 Szklanki Cukru (4 1/4 Uncji)
8
Ubijamy gorącą śmietaną i masłem, 1 mały kawałek na raz. Tuż przed podaniem wymieszaj pastę wasabi i przecier ze szpinaku i rzeżuchy. Mieszać, aż będzie dobrze wkomponowany. Doprawić do smaku solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego
9
W średnim rondlu rozgrzać olej arachidowy. Na średnim ogniu dodać czosnek, szalotkę, imbir i zieloną cebulkę i smażyć, aż będzie błyszczący i lekko rumiany, około 5 minut. Wymieszać z anyżem i czarnym pieprzem. Kontynuuj smażenie do aromatycznego, około 1 do 2 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieprz Czarny
Cały Imbir, Rozgnieciony
1 Mała Czerwona Lub Zielona Papryczka Jalapeno
Scotch Bonnet Chile, Posiekane
2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina
Mrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
1 Szklanka Mirinu Lub Słodkiego Sake
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm
10
Deglaze z winami śliwkowymi, Porto i czerwonymi. Zmniejszyć, aż pozostanie tylko około 1 szklanki płynu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Schłodzone Ciastka Maślane W Tubce, Oddzielone I Poćwiartowane
Port
11
Dodać jagnięcinę i bulion z kurczaka. Doprowadzić do wrzenia i obniżyć na wolnym ogniu. Gotować na wolnym ogniu, aż lekko zgęstnieje. Wymieszać z puree malinowym, czerwoną pastą miso i neriume. Kontynuuj zmniejszanie aż do połysku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Puree Z Malin
Czerwone Miso
(wątroba I Szyja Usunięte)
Groch łuskany, Opcjonalnie
12
Wymieszać z masłem. Doprawić do smaku solą i pieprzem. Jeśli jest zbyt cierpki, dodaj szczyptę cukru. Przecedź przez chinois i trzymaj ciepło, dopóki nie będzie to potrzebne.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
1 Szklanka Posiekanej Cebuli
Z Migdałami (po 1,45 Uncji), Posiekanymi
13
W małej misce połączyć proszek musztardowy i wodę i wymieszać, aby uzyskać pastę i odstawić. W blenderze połącz kolendrę, miętę, żółtko, orzeszki ziemne, nerkowce, sok z cytryny, marynowany imbir, ocet i rozpuszczoną musztardę. Proces do przecieru. Podczas pracy silnika powoli dodawaj olej arachidowy do zemulgowania. Doprawić do smaku solą, pieprzem i cukrem. Przechowywać w lodówce, aż będzie potrzebna. Użyj połowy vinaigrette dla jagnięciny i połowę rezerwy dla łososia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Musztarda W Proszku
Imbir Marynowany
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
1 Funt Ugotowanych Krewetek, Przekrojonych Wzdłuż Na Pół
1 Mała Czerwona Lub Zielona Papryczka Jalapeno
1 łyżka Zielonej Cebulki, Pokrojonej Na Kawałki O Długości 2,5 Cm
1/2 (12 Uncji Płynu) Puszki Odparowanego Mleka
Orzechy Nerkowca
8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto
Czosnek Blanszowany
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
Majonez I Więcej, W Razie Potrzeby
Z Migdałami (po 1,45 Uncji), Posiekanymi
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
Groch łuskany, Opcjonalnie
2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)
Plus 2 łyżki Lodowatej Wody
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
Dodatkowe Kandyzowane Wiśnie
14
około 1 1/2 szklanki vinaigrette
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Funt Ugotowanych Krewetek, Przekrojonych Wzdłuż Na Pół
Łosoś w menu? Spróbuj sparować z Chardonnay, Pinot Noir i Sauvignon Blanc. Aby zdecydować się na biały lub czerwony, należy rozważyć przyprawy i sosy. Chardonnay jest doskonałym przyjacielem maślanych, kremowych potraw, podczas gdy sauvignon blanc może uzupełniać Dania ziołowe lub cytrusowe. Lekka, nisko taninowa czerwień, taka jak pinot noir, świetnie komponuje się z pieczonym lub grillowanym łososiem. Nowa etykieta wina Parducci Small Lot Chardonnay z oceną 4 na 5 gwiazdek wydaje się być dobrym meczem. Kosztuje około 18 dolarów za butelkę.
Parducci Small Lot Chardonnay Wine New Label
Szanując bogate dziedzictwo winogron Chardonnay, wybieramy indywidualnie winifikowane małe partie wysokiej jakości winogron Chardonnay, aby połączyć wino o odważnym, żywym charakterze i zrównoważonych smakach chrupiących jabłek, gruszek i owoców tropikalnych.