Łosoś Marynowany Azjatycki
Azjatycki marynowany łosoś może być dobrym przepisem na rozszerzenie repertuaru dania głównego. Ten przepis służy 4 i kosztuje $4.57 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 36g białka, 19g tłuszczu, oraz w sumie 424 kalorie. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Przynosi wam to moje przepisy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie dieta. Jeśli masz olej sezamowy, miso, filety z łososia i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć miód można śledzić to danie główne z Piernik Miodowy jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 75%, to danie jest dobre. Spróbuj Ananasowo-marynowany łosoś z sałatką z kapusty azjatyckiej, Azjatycki Marynowany Bakłażan, oraz Ogórki Marynowane Azjatyckie dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz pierwsze 4 składniki w dużej plastikowej torbie z zamkiem błyskawicznym.
Dodać rybę; zapiekać i marynować w lodówce 2 godziny, obracając torebkę od czasu do czasu.
Wyjąć rybę z worka; wyrzucić marynatę.
Umieść rybę na stojaku do grillowania pokrytym natryskiem; grilluj 3 1/2 minuty z każdej strony lub do momentu, gdy ryba będzie łatwo płatkować podczas testowania widelcem lub do pożądanego stopnia doness.
Polecane wino: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Łosoś w menu? Spróbuj sparować z Chardonnay, Pinot Noir i Sauvignon Blanc. Aby zdecydować się na biały lub czerwony, należy wziąć pod uwagę przyprawy i sosy. Chardonnay jest świetnym przyjacielem maślanych, kremowych potraw, a sauvignon blanc może uzupełniać Dania ziołowe lub cytrusowe. Lekka czerwień o niskiej zawartości taniny, taka jak pinot noir, świetnie komponuje się z pieczonym lub grillowanym łososiem. Hanna Chardonnay z oceną 4,4 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 16 dolarów za butelkę.
![Hanna Chardonnay]()
Hanna Chardonnay
Z kolorem genialnego miodu i złotej słomy, to wino przynosi aromaty grillowanej brzoskwini, ciasta gruszkowego, karmelu,babki, ananasa. Na podniebieniu świeże jabłko pokrojone w plasterki ze skórką z ciasta, karmelem, ciastem gruszkowym, grillowaną brzoskwinią, tostem i bananem.