Łosoś Kolendrowy Z Dymnym Pomidorem-Habanero Lasagna
Przepis Cilantro łosoś z dymnym pomidorem-Habanero Lasagnan jest gotowy w około 2 godziny i zdecydowanie jest super pescatarian opcja dla miłośników kuchni śródziemnomorskiej. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 21g białka, 29g tłuszczu, oraz w sumie 484 kalorie. Na 2,53 zł za porcję, ten przepis okładki 23% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Sprawdza się jako danie główne. Jeśli masz oliwę z oliwek, ząbki czosnku, nie gotować makaron lasagne, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 53%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Zupa Pomidorowo-Łososiowa Dymna, Grillowany łosoś z dymną salsą pomidorową, oraz Grillowany Łosoś Z Dymną Salsą Pomidorową dla podobnych receptur.
Łosoś świetnie komponuje się z Chardonnay, Pinot Noir i Sauvignon Blanc. Aby zdecydować się na biały lub czerwony, należy wziąć pod uwagę przyprawy i sosy. Chardonnay jest świetnym przyjacielem maślanych, kremowych potraw, a sauvignon blanc może uzupełniać Dania ziołowe lub cytrusowe. Lekka czerwień o niskiej zawartości taniny, taka jak pinot noir, świetnie komponuje się z pieczonym lub grillowanym łososiem. Od A do z Chardonnay z 4.2 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 15 dolarów za butelkę.