Łosoś i kurki pieczone w pergaminie

Łosoś i kurki pieczone w pergaminie
Łosoś i kurki pieczone w pergaminie wymagają z grubsza 45 minut od początku do końca. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 65 kalorii, 1G białka, oraz 2G tłuszczu każdy. Na $3.15 za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka porów, kurek, soli i pieprzu oraz garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i wegański dieta. Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką wynik 59%, to danie jest dobre. Podobne przepisy to Pergaminowy Pieczony Łosoś, Pergaminowy Pieczony Łosoś, oraz Łosoś I Cukinia Pieczone W Pergaminie.

Instrukcje

1
Wytnij cztery 13-na 15-calowe prostokąty gotowania pergaminu lub folii. Fold każdy prostokąt na pół w poprzek; począwszy od krotnie, wyciąć pół serca 7 cali szerokości i 13 cali długości. Otwórz każdy i połóż się płasko. Porów podziel równo między serca, umieszczając je na jednej połowie każdego z nich.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeżo Posiekane Liście Estragonu Do DekoracjiŚwieżo Posiekane Liście Estragonu Do Dekoracji
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pieczone Paski Słodkiej Czerwonej Papryki I Dodatkowy Posiekany Szczypiorek, OpcjonalniePieczone Paski Słodkiej Czerwonej Papryki I Dodatkowy Posiekany Szczypiorek, Opcjonalnie
2
Łososia opłukać i osuszyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Majonez I Więcej, W Razie PotrzebyMajonez I Więcej, W Razie Potrzeby
3
Umieść po jednym kawałku na każdym kopcu porów. Wierzch równo z kurkami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Grzyby KurkoweGrzyby Kurkowe
Świeżo Posiekane Liście Estragonu Do DekoracjiŚwieżo Posiekane Liście Estragonu Do Dekoracji
4
Każdy stos skropić 1/2 łyżeczki oliwy z oliwek i 1 łyżką wina; obficie posypać solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
5
Złóż gołą połowę każdego pergaminowego serca na stosie ryb i warzyw, aby krawędzie cięcia równomiernie się spotkały. Fold i pleat krawędzie pakietu do uszczelnienia: zaczynając od góry serca, złożyć 1/2-calowy odcinek krawędzi do góry i do środka; trzymając tę sekcję w dół, złożyć następną sekcję do góry i do środka, lekko zachodząc na siebie, tworząc plisę. Kontynuuj składanie i plisowanie krawędzi, aż dojdziesz do dna serca; twist point, aby zabezpieczyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
6
Przenieść pakiety do 14-na 16-calowej blachy do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szczypta Płatków Czerwonej PaprykiSzczypta Płatków Czerwonej Papryki
7
Piec w piekarniku regularnym lub konwekcyjnym 400, aż termometr włożony przez pergamin do środka ryby osiągnie 140, około 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
8
Umieścić każdą paczkę na talerzu obiadowym. Otwórz przy stole, uważając, aby uniknąć pary.
9
Dodać sól i pieprz do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
10
Czyszczenie grzybów: przycinanie twardych lub przebarwionych spodów łodyg grzybów i wszelkich posiniaczonych plam lub przebarwień. (W przypadku shiitakes i ostryg usuń całą włóknistą łodygę.) W przypadku twardych grzybów, takich jak portabellas, wytrzyj brud wilgotną szmatką lub umieść w durszlaku, dokładnie spłucz pod chłodną bieżącą wodą i osusz ręcznikami. W przypadku delikatnych grzybów, które mają wiele miejsc do ukrycia brudu, takich jak kurki i jeże, zanurz się w misce z chłodną wodą i delikatnie wstrząśnij dłońmi, aby usunąć wszelkie cząstki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Grzyby KurkoweGrzyby Kurkowe
8 łyżek Oliwy Z Oliwek Z Pierwszego Tłoczenia8 łyżek Oliwy Z Oliwek Z Pierwszego Tłoczenia
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
Grzyby ShiitakeGrzyby Shiitake
2 Do 3 łyżeczek Soli Morskiej2 Do 3 łyżeczek Soli Morskiej
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Złote Ziemniaki Z Yukonu, Umyte I Pokrojone W 3/4-calową Kostkę4 Złote Ziemniaki Z Yukonu, Umyte I Pokrojone W 3/4-calową Kostkę
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
11
Odcedzić, dokładnie spłukać pod bieżącą wodą i delikatnie osuszyć ręcznikiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia14
Magazyn