Łatwy Calzone
Nigdy nie można mieć zbyt wielu przepisów na dania główne, więc wypróbuj Easy Calzone. Ten przepis jest dla 4 osób i kosztuje 1,88 USD za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera około 31 g białka , 26 g tłuszczu i łącznie 520 kalorii . 1 osoba była zadowolona, że wypróbowała ten przepis. Jeśli masz pod ręką sos do pizzy, mieloną wołowinę, bułki hoagie i kilka innych składników, możesz to zrobić. Jest on dostarczany przez Taste of Home. Jest to przepis w rozsądnej cenie dla fanów kuchni śródziemnomorskiej. Od przygotowania do podania, ten przepis zajmuje około 45 minut . Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis otrzymuje całkiem dobrą ocenę Spoonacular wynoszącą 51% . Jeśli podoba Ci się ten przepis, spójrz na te podobne przepisy: Sausage Calzone , Smoked Salmon and Mascarpone Calzone i Easy, All-Natural Protein Bars .
Instrukcje
Na dużej patelni smaż wołowinę i cebulę na średnim ogniu, aż mięso nie będzie już różowe; odcedź. Wymieszaj z sosem do pizzy, bazylią i oregano; gotuj na wolnym ogniu przez 5 minut.
W międzyczasie pokrój każdą bułkę wzdłuż na 1/2 cala od góry; odłóż wierzchołki na bok. Wydrąż bułki na 1/2 cala od spodu i boków; wyrzuć.
Posyp każdą bułkę 3 łyżkami sera, równomiernie rozprowadź sos mięsny po całej powierzchni bułek.
Posyp pozostałym serem. Wymień wierzchy bułek.
Każdą rolkę owiń osobno folią.
Piec w temperaturze 375° przez 30 minut lub do momentu, aż ciasto będzie dobrze podgrzane.