Łatwo Rozdrobniona Wieprzowina

Łatwo Rozdrobniona Wieprzowina
Łatwo rozdrobniona wieprzowina może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Ten przepis służy 28. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 28g białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 349 kalorii. Na 1,21 zł za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 6 osób było zadowolonych, że wypróbowali ten przepis. Jeśli masz pieczenie łopatki wieprzowej, brązowy cukier, musztarda, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 7 godzin i 15 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 68%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Łatwo Rozdrobniona Wieprzowina, Łatwo rozdrobniona wieprzowina w garnku, oraz Duszona, Rozdrobniona Wieprzowina dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wymieszać paprykę, czosnek w proszku, brązowy cukier, sucha musztarda, i sól koszerna razem w małej misce; rozprowadzić równomiernie na pieczeń wieprzowych. Przechowywać w lodówce przyprawione pieczeni co najmniej 3 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Półksiężycowe Plasterki Ogórka AngielskiegoPółksiężycowe Plasterki Ogórka Angielskiego
6 średnich Gruszek Bartlett Lub D'Anjou6 średnich Gruszek Bartlett Lub D'Anjou
Musztarda W ProszkuMusztarda W Proszku
Rude Ziemniaki, Około 6 Uncji KażdyRude Ziemniaki, Około 6 Uncji Każdy
Uncje Płynu świeżej WodyUncje Płynu świeżej Wody
Pieprz ArbolowyPieprz Arbolowy
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
2
Rozgrzej piekarnik do 300 stopni F (150 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 łyżek Irlandzkiego Likieru śmietankowego6 łyżek Irlandzkiego Likieru śmietankowego
3
Umieść pieczenie wieprzowe na dużej patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kapusta Fioletowa, Drobno PokrojonaKapusta Fioletowa, Drobno Pokrojona
4
Piec pieczenie w nagrzanym piekarniku, aż wieprzowina będzie miękka i łatwo strzępi się z 2 widelcami, 4 do 6 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 łyżek Irlandzkiego Likieru śmietankowego6 łyżek Irlandzkiego Likieru śmietankowego
5
Pokroić wieprzowinę i włożyć do dużego garnka na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce
6
Mięso wymieszać z sosem barbeque. Doprowadzić mieszaninę na wolnym ogniu i gotować, aż smaki się mieszają, o 30 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Podwójnie Wędzony Boczek W Plastrach, Pokrojony W Drobną KostkęPodwójnie Wędzony Boczek W Plastrach, Pokrojony W Drobną Kostkę
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
TrudnośćEkspert
Gotowe W7 hrs, 15 m.
Porcje28
Ocena Zdrowia18
Magazyn