Łatwe Tacos Wołowe

Przepis łatwe tacos wołowe może zaspokoić swoje Meksykańskie pragnienie w przybliżeniu 30 minut. Ten przepis sprawia, że 10 porcji z 178 kalorii, 14g białka, oraz 9g tłuszczu każdy. Na 100 centów za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis od Betty Crocker ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odebrać mieloną wołowinę, pomidory, N chunky salsa i kilka innych rzeczy, aby to zrobić dzisiaj. Aby wykorzystać salsę można śledzić to danie główne z Deserowa Salsa Truskawkowa jako deser. Działa dobrze jako bardzo przyjazne dla budżetu danie główne. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i przyjazne dla fodmap dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 33%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Korean beef stew tacos (a.k.a. my version of Kogi BBQ ' s short-rib tacos), Tacos wołowe z sosem awokado (Tacos de Carne con Salsa de Aguacate), oraz Tacos Wołowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Gotować wołowinę w 10-calowej patelni na średnim ogniu 8 do 10 minut, mieszając od czasu do czasu, aż brązowy; odcedzić.
Salsę wymieszać z wołowiną.
Podgrzać do wrzenia, stale mieszając; zmniejszyć ciepło do średnio-niskiego. Gotować 5 minut, mieszając od czasu do czasu.
Wlać mieszaninę wołowiny do dużej miski.
Podgrzać skorupy taco zgodnie z zaleceniami na opakowaniu.
Podawać muszle taco z mieszaniną wołowiny, sałaty, pomidora i sera.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé to moje ulubione Meksykańskie. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Francis Ford Coppolan Oregon Pinot Noir z 4.6 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 21 dolarów za butelkę.
![Francis Ford Coppola Oregon Pinot Noir]()
Francis Ford Coppola Oregon Pinot Noir
Uprawiana w apelacji, która doświadcza chłodnych lat i łagodnych zim, ta Pinot Noir oferuje ekscytujący kontrast z kalifornijską butelką Coppoli, wyrażając delikatniejszą strukturę tanin i wyższą kwasowość, która czyni ją elegancką i proporcjonalną. To wino odzwierciedla istotę apelacji i smaki, które czynią Oregon Pinot Noir tak pożądanym.Lekkie i stylowe podniebienie prezentuje świeżo zebranąjakość, żywą kwasowość i dobrze zbalansowaną dębową słodycz.Ten rocznik jest owocem z satynową elastyczną teksturą i dojrzałymi taninami. Dzięki starannemu doborowi beczek notatki z grillowanych migdałów i pieczywa tostowego są pięknie wkomponowane w matrycę smakową.