Łatwe Tacos Rybne
Przepis łatwe Tacos ryb może zaspokoić swoje Meksykańskie pragnienie w przybliżeniu 50 minut. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.72 za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, bezmleczny, przyjazny dla fodmap i pescatarian przepis ma 223 kalorie, 12g białka, oraz 10 g tłuszczu na porcję. Jeśli masz mieszankę coleslaw, filety rybne poobijane, stare muszle el Taco i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 42%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to {} Łatwe Tacos Rybne, Łatwe Tacos Rybne, oraz Carol ' s EASY Fish TACOS.
Instrukcje
Filety rybne piec zgodnie z zaleceniami na opakowaniu.
Każdy filet pokroić na kawałki wielkości kęsa.
Podgrzać skorupy taco w piekarniku zgodnie z zaleceniami na pudełku.
W średniej misce wymieszać mieszankę majonezu i przypraw; wymieszać mieszankę colesław.
Odstawić 5 minut. Wypełnij muszle kawałkami ryb i mieszanką coleslaw; top z sosem taco.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Ryba w menu? Spróbuj sparować z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Jedno wino można spróbować jest Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris. Ma 4,4 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 26 dolarów.
![Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris]()
Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris
Mieszanka trzech wspaniałych winnic, to żywe winogrona tworzą wino przyjazne dla żywności, jasne i czyste. Szare to nie jest. kwas z gruszką, sorbetem cytrynowym, przyprawami i jaśminem sprawia, że usta są pełne wody i ręce się trzęsą.