Łatwe Serowe Ravioli Z Kurczaka

Łatwe Serowe Ravioli Z Kurczaka
Łatwe serowe ravioli z kurczaka może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 324 kalorie, 14g białka, oraz 23G tłuszczu. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.44 za porcję. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i odbierz opakowania wonton, serek śmietankowy, sos do makaronu z czterema serami i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Jest to raczej niedrogi przepis dla fanów kuchni śródziemnomorskiej. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 34%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Podobne przepisy to Łatwe Serowe Ravioli, Easy Cheesy Beefy Ravioli, oraz Easy Cheesy Slow Cooker Ravioli.

Instrukcje

1
Do nadzienia, w średniej misce wymieszać kurczaka lub indyka, ser śmietankowy i marchewkę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 Szklanki Czerwonych I Zielonych Kandyzowanych Wiśni1-1/2 Szklanki Czerwonych I Zielonych Kandyzowanych Wiśni
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki W Czekoladzie, Takie Jak M&M'sCukierki W Czekoladzie, Takie Jak M&M's
2
Umieść około 1 łyżki nadzienia na środku każdego opakowania.
3
Umyj krawędzie wodą. Fold 1 rogu na przeciwległym rogu, tworząc trójkąt. Aby uszczelnić, naciśnij krawędzie razem lub użyj kółka do ciasta. Gotować 2 porcje ravioli natychmiast i zamrozić Pozostałe ravioli zgodnie z zaleceniami.
Składniki, których będziesz potrzebować
RavioliRavioli
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
4
Aby zjeść dwa: przygotuj sos do makaronu Classico® Four Cheese. Tymczasem w holenderskim piekarniku przynieś dużą ilość wody i 1 łyżkę oleju do gotowania. Wrzuć 2 porcje ravioli do wrzącej wody. Zmniejszyć ciepło. Gotować na wolnym ogniu, odkryte, przez 3 do 4 minut lub aż Nie różowy pozostaje w kurczaka lub indyka; wyjąć z rowkiem łyżką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienki-Cienki-
Sos Do MakaronuSos Do Makaronu
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
RavioliRavioli
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I OpaskamiBall® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego
5
Osuszyć na ręcznikach papierowych. Łyżka Classico ® Four Cheese pasta sauce na środku 2 pojedynczych talerzy. Ugotowane ravioli układamy na wierzchu sosu. W razie potrzeby udekoruj świeżą bazylią.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie żółte Cebule, Obrane I Starte2 średnie żółte Cebule, Obrane I Starte
Sos Do MakaronuSos Do Makaronu
RavioliRavioli
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®
1
Umieść 2 porcje ravioli w pojemniku z zamrażarką. Uszczelnić, etykietę i zamrozić pojemnik na okres do 3 miesięcy. Aby służyć, przygotować Classico ® cztery sosy serowe makaron zgodnie z zaleceniami. Tymczasem w holenderskim piekarniku przynieś dużą ilość wody i 1 łyżkę oleju do gotowania. Upuść zamrożone ravioli do wrzącej wody. Zmniejszyć ciepło. Gotować na wolnym ogniu, odkryte, przez 5 do 6 minut lub aż Nie różowy pozostaje w kurczaka lub indyka; wyjąć z rowkiem łyżką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienki-Cienki-
Sos Do MakaronuSos Do Makaronu
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
RavioliRavioli
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I OpaskamiBall® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego
2
Osuszyć na ręcznikach papierowych. Łyżka sos do makaronu w środku 2 poszczególnych talerzy. Ugotowane ravioli układamy na wierzchu sosu do makaronu. W razie potrzeby udekoruj świeżą bazylią.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie żółte Cebule, Obrane I Starte2 średnie żółte Cebule, Obrane I Starte
Sos Do MakaronuSos Do Makaronu
RavioliRavioli
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®

Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Chianti, Trebbiano i Verdicchio to moje najlepsze propozycje dla włoskiego. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Możesz spróbować Piccini Chianti Classico. Recenzenci bardzo to lubią z 4.6 z 5 gwiazdek i cena około 10 dolarów za butelkę.
Piccini Chianti Classico
Piccini Chianti Classico
Skomplikowany i uporczywy nos wypełniony nutami wiśni i dzikich jagód. Podniebienie jest dobrze skonstruowane, eleganckie, okrągłe i gładkie z owocowymi nutami i miękkimi taninami i długim wykończeniem. Idealne połączenie do grillowanego czerwonego mięsa i makaronu al ragu. Mieszanka: 90% Sangiovese, 10% Merlot
TrudnośćŚredni
Gotowe W50 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia5
Magazyn