Łatwe serowe Fondue z ziemniakami Fingerling, francuskim chlebem i wybranymi warzywami
Łatwe serowe Fondue z ziemniakami Fingerling, francuskim chlebem i wybranymi warzywami może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 41g białka, 46 g tłuszczu, oraz w sumie 1150 kalorii. Ten przepis służy 4. Na 7,63 zł za porcję, ten przepis okładki 57% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 2 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka szparagów, Sherry jigger, różyczki brokuły, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Aby użyć ogórków można śledzić to danie główne z Cinnamon Swirl Coffeecake jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 93%. Ten wynik jest super. Podobne przepisy to Fingerling ziemniaki i Fondue z kozim serem, Cafe Select Fondue Truflowe, oraz Domowy stek z polędwicy w suchym wieku z serowymi pieczonymi ziemniakami Fingerling.
Instrukcje
1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Ziemniaki przykryć wodą i doprowadzić do wrzenia. Sól wody i gotować ziemniaki 10 do 12 minut, aż po prostu miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
3
Odcedzić ziemniaki i wrócić do ciepłego garnka, aby wysuszyć ziemniaki.
Składniki, których będziesz potrzebować
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
4
Skropić ziemniaki odrobiną oleju, aby nie odbarwiały się i nie zabłysły.
Składniki, których będziesz potrzebować
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
Cienki-
5
Napełnij drugą patelnię lub rondel z 2 cali wody. Przykryć i doprowadzić wodę do wrzenia na kuchence. Zasol wodę, wymień pokrywę i zmniejsz ciepło, aby gotować na wolnym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień Perłowy
2 Puszki (14 Uncji) Fasoli Cannelloni, Odsączonej
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
6
Do ciężkiego rondla na umiarkowanym ogniu dodaj 1 łyżkę oleju i posiekaną szalotkę.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina
Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień Perłowy
7
Saute szalotki przez 2 lub 3 protokół, następnie dodać sherry i pozostawić do prawie odparować, minutę lub dwie.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina
Marynowana Skórka Arbuza, 1 Słoiczek
8
Dodaj pół na pół do patelni i zmniejsz ciepło do niskiego poziomu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
9
Pokroić serek na 1-calowe plastry i dodać go do garnka. Pozostawić serek powoli topi się na pół i Pół, 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 Szklanki Czerwonych I Zielonych Kandyzowanych Wiśni
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
10
Dodaj parmezan i rozdrobnione Gruyere lub Swiss do sosu i mieszać, aż ser topi się i w pełni włączone. Wymieszać z sokiem z cytryny. Doprawić sosem, gałką muszkatołową i czarnym pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
Gruyere
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
11
Umieść świecę pod stojakiem z drutu lub podgrzej garnek do fondue.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&m
GOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
12
Przenieś sos serowy do garnka do fondue lub umieść rondel na stojaku z drutu i płonącej świecy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Serowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&m
Biały Jęczmień Perłowy
GOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
13
Do gotowania na wolnym ogniu, osolona woda, dodać brokuły i gotować różyczki, przykryte, 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 (14 Uncji) Puszka Bulionu Z Kurczaka
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
14
Brokuły wyjąć łyżką szczelinową na talerz i dodać końcówki szparagów. Szparagi gotować 2 minuty, a następnie wyjąć szczypcami na talerz.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Uncji Pokrojonej W Kostkę Szynki Prosciutto, Szynki Iberyjskiej Lub Innej Wysokiej Jakości Szynki
1 (14 Uncji) Puszka Bulionu Z Kurczaka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
4 Uncje Wysokiej Jakości Sera Dojrzewającego Z Mleka Krowiego, Takiego Jak Beecher's Flagship Cheese, Posiekanego
15
Ułóż przedmioty do zanurzenia na dużym talerzu.
16
Ugotowane ziemniaki udekorować szczypiorkiem. Ustaw kostkę na przeciwległym końcu talerza, aby zrównoważyć kolor. Między ziemniakami a chlebem ułóż gotowane brokuły, szparagi i pomidorki koktajlowe. Ustaw widelce do fondue lub bambusowe szaszłyki do zanurzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Szalotki Pokrojonej W Cienkie Paski
8 Uncji Pokrojonej W Kostkę Szynki Prosciutto, Szynki Iberyjskiej Lub Innej Wysokiej Jakości Szynki
Bagietka
1 (14 Uncji) Puszka Bulionu Z Kurczaka
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
(najlepiej Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)
1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Air Head Pokrojone W Cienkie Paski
17
Umieść małe dania z korniszonów, marynowanych grzybów i marynowanej cebuli w pobliżu stacji zanurzeniowej dla dodatków.