Łatwe Marynowane Buraki

Łatwe Marynowane Buraki
Łatwe marynowane buraki mogą być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 0g tłuszczu, oraz w sumie 104 kalorie. Ten przepis służy 4 i kosztuje 78 centów za porcję. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz liście laurowe, cukier, ziarna pieprzu i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 37%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Spróbuj Star Anyż Imbir Marynowane Buraki {+Kimchi Marynowane Buraki}, Łatwe Marynowane Buraki, oraz Łatwe Marynowane Buraki dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Pozostaw korzeń i 1-calową łodygę na burakach; szoruj pędzlem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szyfonowata Z Liści JarmużuSzyfonowata Z Liści Jarmużu
2
Umieścić w średnim rondlu; przykryć wodą. Doprowadzić do wrzenia. Przykryć, zmniejszyć ogień, i gotować na wolnym ogniu 45 minut lub do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
3
Odcedzić i spłukać zimną wodą; odcedzić. Lekko schłodzić. Odciąć korzenie buraka; zetrzeć Skórki. Buraki cienko pokroić; umieścić w dużej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szyfonowata Z Liści JarmużuSzyfonowata Z Liści Jarmużu
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
4
Ocet i cukier połączyć w małym rondlu. Doprowadzić do wrzenia; gotować 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
5
Wyjąć z ognia; wymieszać z solą, pieprzem i liśćmi laurowymi.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pęczek Ziół: świeża Kolendra, Majeranek Lub Oregano I TymianekPęczek Ziół: świeża Kolendra, Majeranek Lub Oregano I Tymianek
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
6
Wlać mieszaninę octu na buraki; przykryć i schłodzić. Odrzuć liście laurowe.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
Szyfonowata Z Liści JarmużuSzyfonowata Z Liści Jarmużu
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia6
Magazyn