Łatwe Ciasto czekoladowe z lukrem Mocha Buttercream
Łatwe Ciasto czekoladowe arkusz z lukrem Mocha Buttercream może być tylko deser szukasz. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 968 kalorii, 9g białka, oraz 49g tłuszczu każdy. Na 1,55 zł za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka granulowanego cukru, soli, holenderskiego kakao w proszku i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 3 godziny i 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 28%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Easy Kids Birthday Cake: Ciasto czekoladowe z lukrem czekoladowym, Ciasto Mocha z lukrem orzechowym, oraz Wilgotne Żółte Ciasto Z Lukrem Mocha dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 177° i ułóż stojak na środku. Płaszcz 13-by-9-calowe szklane naczynie do pieczenia z masłem i mąką; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Śliwki Duszone Lub Inne Owoce
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Czerwona Papryka, Pokrojona Na Trzy Części
1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu
2
Wymieszać odmierzoną mąkę, sodę oczyszczoną i sól w średniej misce; odstawić.
Umieść odmierzone masło w misce miksera stojącego wyposażonego w przystawkę do łopatek i ubijaj na średniej prędkości, aż będzie puszyste i jasne, około 3 minut.
Dodać cukier i wanilię i nadal ubijać przez kolejne 4 minuty. Zatrzymać mikser i zeskrobać boki miski i łopatki gumową szpatułką.Przywróć mikser do średniej prędkości.
Dodać jedną trzecią mieszanki mąki i włączyć mikser do niskiej prędkości, mieszając, aż mąka jest po prostu włączone.
Składniki, których będziesz potrzebować
Śliwki Duszone Lub Inne Owoce
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
8
Dodać połowę mieszanki kakaowej i wymieszać do momentu włączenia. Kontynuuj dodawanie pozostałej mieszanki mąki i mieszanki kakao, na przemian z każdym i kończąc na mące, aż wszystkie składniki są włączone i gładkie. Zatrzymaj mikser, wyjmij miskę i wymieszaj ręcznie Pozostałe smugi mąki, upewniając się, że zeskrobujesz dno miski.
Wlać ciasto do przygotowanego naczynia i rozprowadzić na równą warstwę.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
10
Piec przez 15 minut, a następnie obrócić naczynie. Kontynuuj pieczenie, aż krawędzie ciasta lekko odciągną się od naczynia i tester ciasta lub wykałaczka włożona do środka wyschnie z zaledwie kilkoma okruchami, około 15 do 20 minut więcej.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Guma Do żucia O Smaku Mięty Zielonej
1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu
11
Przenieś do stojaka z drutu, aby całkowicie ostygnąć przed lukier, co najmniej 2 godziny.Do Mocha buttercream: napełnij średni rondel z 2 cali wody i doprowadzić go do wrzenia na dużym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cukierek Sour Brite Octopus
Mocha
Gruby Wędzony Boczek Pokrojony W Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&m
2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve
12
Umieścić proszek espresso w małej misce, dodać 1 łyżeczkę wrzącej wody i mieszać, aż proszek się rozpuści; odstawić.Zmniejsz ciepło do niskiego poziomu, aby woda po prostu gotowała się na wolnym ogniu.
Umieść miskę na rondlu i mieszaj, aż czekolada się rozpuści i będzie gładka. Odstawić do ostygnięcia lekko, ale nadal wylewać, o 5 do 10 minut.Ubij masło w misce miksera stojącego wyposażonego w przystawkę do łopatek na średniej prędkości, aż będzie lekkie i puszyste, około 3 minut.
Dodaj rozpuszczony proszek espresso i ubijaj do momentu włączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
ESPRESSO Instant
16
Wlać czekoladę i wymieszać aż do całkowitego włączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych
17
Dodać wanilię i sól i wymieszać aż włączone. Zatrzymać mikser i zeskrobać boki miski i łopatki gumową szpatułką.Włącz mikser do niskiego poziomu i powoli dodawać cukier puder, aż zostanie włączony i mieszanina jest kremowa, o 1 1/2 protokół. Zwiększyć prędkość do wysokiej i wymieszać, aż rozjaśnione w kolorze i puszyste, o 1 minutę więcej.
Całość polewy rozprowadzić w równomiernej warstwie na ostudzonym cieście. Jeśli nie planujesz zjeść ciasta w ciągu 4 godzin, przykryj je folią i przechowuj w lodówce do 3 dni. Przed podaniem pozostaw ciasto w temperaturze pokojowej na około 45 minut, aby się ochłodziło.