Przepis łatwa zupa lasagne jest gotowy w mniej więcej 1 godzinę i 20 minut i jest zdecydowanie spektakularny bezglutenowe i pierwotne opcja dla miłośników kuchni śródziemnomorskiej. Jedna porcja zawiera 209 kalorii, 13g białka, oraz 15 g tłuszczu. Ten przepis służy 8. Na 1,06 zł za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 15 osób było pod wrażeniem tego przepisu. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Kilka osób naprawdę lubiło to danie główne. Mieszanka mielonej wołowiny, cebuli, czosnku i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby zużyć wodę można śledzić to danie główne z Arbuz-Brzoskwinia Slushies jako deser. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 47%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Łatwa Zupa Lasagne, Łatwa Muszka Lasagna, oraz Łatwa Lazania dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
W dużym garnku na średnim ogniu, gotować i mieszać mieloną wołowinę, aż równomiernie brązowy; odcedzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Nasion Kopru Włoskiego, 1/3 Dłoni
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina Wieprzowa
2
Wymieszaj wodę, pomidory, grzyby, zieloną paprykę, cebulę i czosnek z wołowiną. Doprawić bazylią, solą i pieprzem. Doprowadzić do wrzenia, zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu 45 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
3/4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
(albo Zwykłe)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina Wieprzowa
3
Ser feta wymieszać z zupą i kontynuować gotowanie około 15 minut przed podaniem.
Chianti, Trebbiano i Verdicchio to moje najlepsze propozycje dla włoskiego. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva z 4.8 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 40 dolarów za butelkę.