Łatwa tarta z cukinią, pomidorem i serem

Łatwa tarta z cukinią, pomidorem i serem
Jedna porcja zawiera 685 kalorii, 24g białka, oraz 48 g tłuszczu. Na 2,57 zł za porcję, ten przepis okładki 24% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. 8 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jeśli masz ciasto francuskie, jajka, oliwę z oliwek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 10 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 64%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Pomidorowa Tarta Z Cukinią, Rustykalna tarta z pomidorami i cukinią, oraz Tarta Z Cukinią, Pomidorem I Pesto.

Instrukcje

1
Wyjąć ciasto francuskie z opakowania i odstawić do rozmrożenia w temperaturze pokojowej przez około 30 minut, aż nie zamarznie, ale nadal ostygnie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Muenster, Przekrojony Na PółSer Muenster, Przekrojony Na Pół
2
Tymczasem rozgrzać olej na dużej patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
3
Dodać cebulę i czosnek, i gotować 5 protokół, lub aż cebula jest lekko miękka. Wymieszać cukinię i saute tylko do momentu, gdy zacznie mięknąć, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
4
Wymieszać w odsączonych pomidorach i podnieść ogień do średniej-wysokiej. Gotuj, często mieszając, aż cukinia będzie miękka, ale nie papkowata, a soki odparują.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar
5
Ochłoń.
6
Lekko posmaruj ciemną, 9-calową patelnię z wyjmowaną obręczą lub szklanym talerzem do ciasta. Na lekko posypanej mąką powierzchni rozwałkuj ciasto francuskie na 11-calowy kwadrat. Dopasuj go do patelni lub talerza ciasta. Przyciąć wystające kawałki ciasta nożyczkami. Przechowywać w lodówce skorupę, odkryte, przez 15 minut, lub do 8 godzin, pokryte.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Muenster, Przekrojony Na PółSer Muenster, Przekrojony Na Pół
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu
(aby Utrzymać Kotlety Kurczaka W Całości)(aby Utrzymać Kotlety Kurczaka W Całości)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Nożyczki KuchenneNożyczki Kuchenne
świeże Ciemne Wiśnie, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówkiświeże Ciemne Wiśnie, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
7
Rozgrzej piekarnik do 425 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
8
Jajka ubić w dużej misce. Wymieszać z serem, solą, pieprzem i schłodzonymi warzywami. Łyżka mieszaniny do patelni tart.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzaneżółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeże Ciemne Wiśnie, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówkiświeże Ciemne Wiśnie, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
9
Piec 25 do 30 minut, lub do momentu, gdy ciasto będzie brązowe i nóż włożony w środek tarty wyjdzie czysty.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
1 żółty Owocowy Roll-up1 żółty Owocowy Roll-up
10
Zdjąć zewnętrzną krawędź patelni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeże Ciemne Wiśnie, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówkiświeże Ciemne Wiśnie, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
11
Niech tarta ostygnie na stojaku z drutu na 20 minut przed krojeniem. Najlepiej podawać tę tartę bardzo ciepłą, a nie gorącą.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&mPomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&m
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 10 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia15
Magazyn