Łatwa Powolna Kuchenka Lasagne
Łatwe powolne lasagne Cooker może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 609 kalorii, 35g białka, oraz 26g tłuszczu. Ten przepis służy 6. Na 2,61 zł / porcja, ten przepis okładki 37% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 40 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Udaj się do sklepu i odebrać pomidory, boćwina szwajcarska, czosnek, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 93%. Ten wynik jest świetny. Spróbuj Lasagna Łatwa Do Powolnego Gotowania, Slow-Cooker Easy Slow-Cooker Pot-Pieczony Stek, oraz Lasagna Wolnoopalająca dla podobnych receptur.
Instrukcje
W misce wymieszać pokrojone w kostkę pomidory, czosnek, oregano, 1/2 łyżeczki soli i 1/2 łyżeczki pieprzu.
W osobnej misce wymieszaj ser ricotta, pietruszkę, parmezan i 1/4 łyżeczki pieprzu.
Łyżka około 1/3 mieszanki pomidorowej na dno powolnej kuchenki. Top z jedną warstwą makaronu lasagne, łamanie ich w razie potrzeby, aby dopasować się do kształtu crock.
Warstwę około połowy chard Szwajcarski na szczycie makaronu. Dollop około 1/3 mieszaniny ser ricotta na szczycie chard i rozłożyć kolejną 1/3 mieszaniny pomidorów na ricotta.
Posypać około 1/3 sera mozzarella na mieszaninie pomidorowej. Powtórz warstwowanie makaronu lasagne, szwajcarski chard, mieszanka ricotta, mieszanka pomidorów i ser mozzarella, odpowiednio.
Gotować na niskim poziomie, aż makaron lasagne są miękkie, 2 do 3 godzin.