Łatwa Lazania I

Łatwa Lazania I
Łatwy Lasagnan i może być dobry przepis, aby rozszerzyć pole przepis dania głównego. Jedna porcja zawiera 572 kalorie, 43g białka, oraz 19g tłuszczu. Ten przepis służy 8. Na 2,65 zł za porcję, ten przepis okładki 27% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jeśli masz częściowo odtłuszczony ser ricotta, sos spaghetti, makaron lasagne i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć jajka można śledzić to danie główne z Ciasto czekoladowo-pomidorowe Rose Levy Beranbaum z tajemniczym Ganache jako deser. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 62%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Łatwa Lazania, Łatwa Muszka Lasagna, oraz Łatwa Lazania.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Na dużej patelni, gotować i wymieszać mieloną wołowinę do brązowego.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mielona WołowinaMielona Wołowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
3
Dodać grzyby i cebulę; podsmażyć, aż cebula będzie przezroczysta. Wymieszać z sosem makaronowym i podgrzać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Do MakaronuSos Do Makaronu
GrzybyGrzyby
CebulaCebula
4
W średniej wielkości misce połącz twaróg, ser ricotta, starty parmezan i jajka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Starty ParmezanStarty Parmezan
TwarożekTwarożek
Ser RicottaSer Ricotta
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
5
Rozłóż cienką warstwę sosu mięsnego na dnie patelni 13x9 cali.
Składniki, których będziesz potrzebować
SOSSOS
MięsoMięso
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
6
Warstwa z niegotowanym makaronem lasagne, mieszaniną sera, serem mozzarella i sosem mięsnym. Kontynuuj nakładanie warstw, aż wszystkie składniki zostaną użyte, rezerwując 1/2 szklanki mozzarelli. Przykryj patelnię folią aluminiową.
Składniki, których będziesz potrzebować
Puszka Włoskich Lub Meksykańskich Pomidorów Pokrojonych W Kostkę, OdsączonychPuszka Włoskich Lub Meksykańskich Pomidorów Pokrojonych W Kostkę, Odsączonych
Makaron LasagneMakaron Lasagne
SerSer
SOSSOS
MięsoMięso
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
PatelniaPatelnia
7
Piec w rozgrzanym piekarniku przez 45 minut. Wyjąć, a na wierzch polać pozostałą pół szklanki sera mozzarella.
Składniki, których będziesz potrzebować
Puszka Włoskich Lub Meksykańskich Pomidorów Pokrojonych W Kostkę, OdsączonychPuszka Włoskich Lub Meksykańskich Pomidorów Pokrojonych W Kostkę, Odsączonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
8
Piec przez dodatkowe 15 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
9
Wyjąć z piekarnika i odstawić na 10 do 15 minut przed podaniem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik

Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Chianti, Trebbiano i Verdicchio to moje najlepsze propozycje dla włoskiego. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Można spróbować Felsina Berardenga Chianti Classico (pół butelki). Recenzenci bardzo lubią to z 4.2 z 5 gwiazdek i cena około 13 dolarów za butelkę.
Felsina Berardenga Chianti Classico (pół butelki)
Felsina Berardenga Chianti Classico (pół butelki)
"Pokazuje świeże jagody, z nutami kwiatów, świeżych ziół i czekolady. Treściwe, ze świeżym podniebieniem, dobrze zintegrowanymi taninami i zrównoważonym wykończeniem. Dużo wiśni i lekkiej przyprawy. Najlepszy po 2003 roku."- Wine Spectator
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia21
Magazyn