Świnie Z Boczkiem Kandyzowanym
Kandyzowane świnie Boczkowe to bezglutenowe, bezmleczne i przyjazne dla fodmap przepis z 10 porcjami. Na 1,03 zł za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 12g białka, 29g tłuszczu, oraz w sumie 449 kalorii. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jeśli masz pięć przypraw w proszku, bekon, małe kiełbaski smokie i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Działa dobrze jako przystawka przyjazna dla budżetu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 5 godzin. Z łyżeczką wynik 22%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Kandyzowany pomidor i kandyzowany bekon Pizzan i Gratis, Świnie W Bekonowym Swetrze, oraz Boczek Kandyzowany dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F (165 stopni C).
Każdą kiełbasę owinąć 1/3 plasterka boczku i zabezpieczyć wykałaczkami.
Umieść przekąski na dużej blasze do pieczenia i posypać 3/4 szklanki brązowego cukru.
Piec w nagrzanym piekarniku, aż cukier stopi się i bulgotnie, około 40 minut; przekręcić przekąski po 20 minutach.
Wyjmij przekąski z blachy do pieczenia łyżką z rowkiem i umieść w wolnej kuchence.
Posyp pozostałe 3/4 szklanki brązowego cukru i 5-przyprawowego proszku nad smokies,i skropić colą. W razie potrzeby dodaj ostry sos do smaku.
Ustaw kuchenkę na wysoką i gotuj 4 godziny.