Łosoś z glazurą Balsamiczno-miodową

Łosoś z glazurą Balsamiczno-miodową
Łosoś z glazurą Balsamiczno-miodową może być właśnie głównym daniem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis ma 294 kalorie, 34g białka, oraz 13g tłuszczu na porcję. Ten przepis serwuje 8 i kosztuje 4,12 USD za porcję. Ten przepis z Taste of Home ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Jeśli masz ząbki czosnku, rosół z kurczaka, oregano i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać ocet balsamiczny można śledzić to danie główne z Chude Lody Truskawkowe jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 86%. Ten wynik jest ogromny. Spróbuj Łosoś strugany z miodem-glazura balsamiczna, Łosoś Z Glazurą Balsamiczną, oraz Łosoś z glazurą balsamiczną podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połącz pierwsze sześć składników w małym rondlu. Doprowadzić do wrzenia; gotować i mieszać przez 4-5 minut lub do zgęstnienia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Połóż skórę łososia na nasmarowanym 15-calowym. x 10 po. x 1-in. patelnia do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
łosośłosoś
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
3
Posypać solą i pieprzem. Łyżka glazury nad łososiem; top z oregano.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
Puszki) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości SoduPuszki) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości Sodu
łosośłosoś
GlazuraGlazura
4
Piec bez przykrycia, w temperaturze 400° przez 12-15 minut lub do momentu, gdy widelcem ryby łatwo się płatki.
Składniki, których będziesz potrzebować
RybyRyby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik

Polecane wino: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Łosoś świetnie komponuje się z Chardonnay, Pinot Noir i Sauvignon Blanc. Aby zdecydować się na biały lub czerwony, należy rozważyć przyprawy i sosy. Chardonnay jest doskonałym przyjacielem maślanych, kremowych potraw, podczas gdy sauvignon blanc może uzupełniać Dania ziołowe lub cytrusowe. Lekka, nisko taninowa czerwień, taka jak pinot noir, świetnie komponuje się z pieczonym lub grillowanym łososiem. Wino, którego można spróbować, to Brittan Chardonnay. Ma 4,8 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 52 dolarów.
Brittan Chardonnay
Brittan Chardonnay
Ślady białego kwiatu i białej brzoskwini tworzą jasny kontrapunkt do dojrzałych aromatów gruszki i pomarańczy w tym klasycznym Oregon Chardonnay. Dąb jest tu pięknie zintegrowany, bardziej sugestia drewna niż jawne aromaty beczkowe. Nasza wyjątkowa strona wyraża się poprzez strukturę i odczucia w ustach tego eleganckiego wina, wykazując przyjemną wagę i przyprawę w wykończeniu.
TrudnośćNormalny
Gotowe W30 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia72
Magazyn