Łatwy Serowy Chleb Czosnkowy
Łatwy serowy chleb czosnkowy może być dobrym przepisem, aby rozwinąć swoje pudełko przepis Hor d ' oeuvre. Jedna porcja zawiera 413 kalorii, 11g białka, oraz 26g tłuszczu. Na 1,03 zł za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Udaj się do sklepu i podnieś masło, pietruszkę, parmezan i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Ogólnie ten przepis zarabia nie tak ogromny spoonacular wynik 26%. Spróbuj Łatwy Serowy Chleb Czosnkowy, Łatwy Serowy Chleb Czosnkowy, oraz Łatwy Serowy Chleb Czosnkowy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F (190 stopni C).
Pokroić chleb na 1-calowe plastry grubości, bez cięcia przez całą drogę Bochenek.
Wymieszaj parmezan, masło, czosnek w proszku i pietruszkę w małej misce.
Rozprowadzić mieszaninę między kromkami chleba i na wierzchu bochenka. Zawiń Bochenek w folię aluminiową, pozostawiając wierzch częściowo odsłonięty.
Piec w nagrzanym piekarniku, aż masło stopi się i pieczywo tosty, 15 do 20 minut.