Łatwy Apple Rabarbar Crisp

Łatwy Apple Rabarbar Crisp
Przepis łatwy Jabłko rabarbar ostry można zrobić w około 55 minut. Ten przepis serwuje 1 i kosztuje 5,36 USD za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera około 37g białka, 102g tłuszczu i w sumie 3745 kalorii. 475 osób próbowało i polubiło ten przepis. Jeśli masz pod ręką płatki owsiane, brązowy cukier, wodę i kilka innych składników, możesz to zrobić. Dzień Matki będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Jest dostarczany przez Allrecipes. Świetnie sprawdza się jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz lacto ovo vegetarian dieta. Z łyżką wynik 95%, to danie jest spektakularne. Podobne przepisy to Rabarbar Apple Crisp, Jabłko-Rabarbar Crisp, oraz Rabarbar Apple Crisp.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F (165 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
W misce wymieszaj mąkę, owies, brązowy cukier i cynamon.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brązowy CukierBrązowy Cukier
CynamonCynamon
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
Owies ZwyczajnyOwies Zwyczajny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Drobno Posiekana Zielona Lub Słodka Czerwona PaprykaDrobno Posiekana Zielona Lub Słodka Czerwona Papryka
3
Wlej roztopione masło do mieszanki owsianej i mieszaj, aż się kruszy. Wklep połowę mieszanki owsianej na dno naczynia do pieczenia o wymiarach 9x13 cali.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
4
Wymieszaj rabarbar i jabłka razem w misce; wlać na wierzch mieszanki owsianej w naczyniu do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
RabarbarRabarbar
Do Konserwowania,Do Konserwowania,
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
Drobno Posiekana Zielona Lub Słodka Czerwona PaprykaDrobno Posiekana Zielona Lub Słodka Czerwona Papryka
5
Wymieszaj skrobię kukurydzianą i 2 łyżki wody razem w misce, aż skrobia kukurydziana się rozpuści i mieszanina będzie gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skrobia KukurydzianaSkrobia Kukurydziana
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Drobno Posiekana Zielona Lub Słodka Czerwona PaprykaDrobno Posiekana Zielona Lub Słodka Czerwona Papryka
6
Podgrzej cukier, 1 szklankę wody i ekstrakt waniliowy w rondlu na średnim ogniu; doprowadzić do wrzenia, ciągle mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ekstrakt Z WaniliiEkstrakt Z Wanilii
CukierCukier
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
7
Wlej mieszankę skrobi kukurydzianej do mieszanki cukru i kontynuuj gotowanie, ciągle mieszając, aż mieszanina zgęstnieje, 1 do 2 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skrobia KukurydzianaSkrobia Kukurydziana
CukierCukier
8
Skrop mieszankę cukru rabarbarem i jabłkami; posyp pozostałą mieszanką owsianą na wierzchu.
Składniki, których będziesz potrzebować
RabarbarRabarbar
Do Konserwowania,Do Konserwowania,
CukierCukier
9
Piec w nagrzanym piekarniku, aż będzie gorący i musujący, 35 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik

Polecane wino: Cream Sherry, Port, Moscato Dasti

Ostry w menu? Spróbuj połączyć z kremową Sherry, porto i Moscato d ' Asti. Powszechną zasadą parowania wina jest upewnienie się, że wino jest słodsze niż jedzenie. Delikatne desery dobrze komponują się z Moscato d ' Asti, orzechowe desery z kremową sherry, a karmelowe lub czekoladowe desery dobrze komponują się z Porto. Możesz spróbować NV Solera Cream Sherry. Recenzentom podoba się to z oceną 4,5 na 5 gwiazdek i ceną około 17 dolarów za butelkę.
NV Solera Cream Sherry
NV Solera Cream Sherry
Solera Cream Sherry ma genialny bursztynowy i głęboki miedziany odcień. Aromaty toffi i orzechów pekan, słodkie, solone aromaty orzechów i brązowych przypraw mają złożony karmelowy akcent. Słodkie wejście prowadzi do zaokrąglonego, bujnego, umiarkowanie pełnego podniebienia z długim, aromatycznym wykończeniem.
TrudnośćTwardy
Gotowe W55 m.
Porcje1
Ocena Zdrowia47
Rodzaje PotrawDesery
OkazjeWiosenne
Magazyn