Zupa z wołowiny, pieczarek i jęczmienia dziadka

Zupa z wołowiny, pieczarek i jęczmienia dziadka
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj zupy z wołowiny dziadka, grzybów i jęczmienia. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 407 kalorii, 37g białka, oraz 20 g tłuszczu każdy. Na 2,24 zł za porcję, ten przepis okładki 28% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 14 godzin i 15 minut. Udaj się do sklepu i odbierz bulion wołowy, połamane grzyby, koperek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Jest idealny do Jesień. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 67%. Podobne przepisy to Zupa grzybowa, jęczmienna i wołowa, Zupa z pieczonej wołowiny, pieczarek i jęczmienia, oraz Niedzielne Kolacje: Wołowina + Pieczarkowa Zupa Jęczmienna.
TrudnośćEkspert
Gotowe W14 hrs, 15 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia26
Magazyn