Zupa Z Twarogu Koreańskiego (Miso)
Korean Bean Curd (Miso) zupa może być tylko zupa szukasz. Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis służy 4 i kosztuje 1,24 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 117 kalorii, 9g białka, oraz 3G tłuszczu. Jest idealny do Jesień. 38 osób było zadowolonych, że spróbowało tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 35 minut. Udaj się do sklepu i odebrać ziemniaki, grzyby, gochujang, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Jest to rozsądna cena przepis dla fanów koreańskiej kuchni. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 96%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Koreańska Zupa Miso Z Małż Manilla, Pikantna zupa z twarogu Gai Lan i fasoli, oraz Szybka i łatwa zupa {zupa miso z makaronem Soba lub fasolą Mung dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużym rondlu na średnim ogniu, połączyć wodę, denjang, pasta czosnkowa, dashi i gochujang. Doprowadzić do wrzenia i niech gotować 2 protokół. Wymieszać z cukinią, ziemniakami, grzybami i cebulą i gotować 5 do 7 minut więcej. Wymieszać z tofu i gotować, aż tofu rozszerzy się i warzywa są miękkie.
Polecane wino: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling
Chenin Blanc, Gewurztraminer i Riesling są świetnym wyborem dla Koreańczyków. Najlepsze wino do kuchni azjatyckiej zależy od kuchni i potrawy - oczywiście - ale te kwaśne białka łączą się z wieloma tradycyjnymi posiłkami, pikantnymi lub nie. Baron Herzog Chenin Blanc (OU Kosher) z 4.1 na 5 gwiazdek wydaje się być dobrym meczem. Kosztuje około 12 dolarów za butelkę.
Baron Herzog Chenin Blanc (OU Kosher)
Świeże i okrągłe usta z intensywnymi owocowymi nutami nektaryny, agrestu i sosny z jasnym, czystym wykończeniem. Wszechstronne wino, które można cieszyć się pikantnymi potrawami etnicznymi od chińskich po indyjskie. Świetnie sprawdzi się również jako aperitif.