Zupa Z Soczewicy

Zupa Z Soczewicy
Zupa z soczewicy wymaga około 1 godzina i 35 minut od początku do końca. Za 91 centów za porcję, dostajesz hor d ' oeuvre, który służy 8. Jedna porcja tego dania zawiera około 8G białka, 3G tłuszczu i w sumie 142 kalorii. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Ten przepis z Taste of Home wymaga marchewki, oleju roślinnego, cebuli i majeranku. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz bezglutenowe, bezmleczne i lakto ovo Wegetariańskie dieta. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia solidny wynik spoonacular 72%. Użytkownicy, którzy polubili ten przepis, polubili również Kolejna zupa, soczewica Bacony i zupa jarzynowa, Zupa Z Soczewicy, oraz Najlepsza Zupa Z Soczewicy.

Instrukcje

1
W dużym rondlu zagotuj soczewicę i bulion z kurczaka. Zmniejsz ogień; gotować na wolnym ogniu przez 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rosół Z KurczakaRosół Z Kurczaka
SoczewicaSoczewica
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
W międzyczasie na dużej patelni podsmaż cebulę i czosnek na oleju; dodaj do rondla.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzosnekCzosnek
CebulaCebula
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
PatelniaPatelnia
3
Dodaj pomidory, marchew, tymianek i majeranek. Gotuj 30 minut dłużej lub do miękkości soczewicy i warzyw.
Składniki, których będziesz potrzebować
WarzywaWarzywa
MajeranekMajeranek
PomidorPomidor
MarchewMarchew
SoczewicaSoczewica
TymianekTymianek
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 35 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia10
Magazyn