Zupa z pęczka żebraka
Need a dairy free main course? Zupa z pęczka żebraka może być doskonałym przepisem, aby spróbować. Ten przepis służy 2 i kosztuje $4.98 za porcję. Jedna porcja zawiera 213 kalorii, 16G białka, oraz 3G tłuszczu. Udaj się do sklepu i podnieś liście kolendry, zieloną cebulę, imbir i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać świeży imbir, można śledzić to danie główne z Świeże Ciasteczka Imbirowe jako deser. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Z łyżeczką wynik 66%, to danie jest dobre. Spróbuj Beggar ' s Linguine, MFF KL Selangor: Beggar ' s Chicken (Hak Yi Kai), oraz Torebki Żebracze Galaktoboureko dla podobnych receptur.
Instrukcje
Przycinaj i odrzucaj łodygi grzybów. Nasadki spłukać, odsączyć i pokroić w plasterki 1/4 cala.
Szynkę pokroić w cienkie plastry.
Odciąć i wyrzucić końce korzeniowe zielonej cebuli.
Odetnij 4 najdłuższe zielone włócznie z wierzchołków cebuli i odstaw na bok. Posiekaj białe części cebuli i tyle pozostałych szczytów, aby zrobić 1 szklankę. Wyrzucić pozostałe wierzchołki.
W 5-do 6-quart nonstick patelni na dużym ogniu, połączyć grzyby, szynka, 1/2 szklanki posiekanej cebuli, kasztany wodne, kapusta, i imbir. Mieszać często, aż mieszanina jest lekko rumiane, o 8 protokół. Łyżka do miski.
Wlać 1 szklankę wody i tyle bulionu na patelnię, aby płyn miał głębokość 1 cala. Doprowadzić do wrzenia na dużym ogniu.
Zanurz zarezerwowane wierzchołki zielonej cebuli w płynie, aż zwiędną, 1/2 do 1 minuty. Włącz ciepło do niskiego poziomu i ustaw stojak w patelni nad cieczą.
Łyżka 1/4 mieszanki grzybowej na środku każdego opakowania z jajkiem. Przynieś rogi owijki razem i związać z góry zielonej cebuli, aby dołączyć nadzienie.
Delikatnie Ustaw wiązki obok siebie na stojaku. Przykryć patelnię, podgrzać do wysokiej i parować, aż wiązki będą lekko przezroczyste, a opakowania z rolkami jajecznymi będą twarde (Wytnij mały kawałek od góry, aby przetestować), około 5 minut.
Za pomocą 2 dużych łyżek delikatnie przenieś 1 lub 2 wiązki do każdej z 2 misek do zupy.
Dodać pozostały bulion i zieloną cebulę na patelnię, doprowadzić do wrzenia, a następnie chochlę do misek.
Posypać wiązki liśćmi kolendry.