Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na dania główne, więc spróbuj zupy z Pora z grzankami Brie. Ten przepis służy 6 i kosztuje $2.92 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 27g białka, 25 g tłuszczu, oraz w sumie 678 kalorii. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i podnieś ząbek czosnku, masło, bulion z kurczaka i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać francuski chleb można śledzić to danie główne z Francuski Budyń Chlebowy jako deser. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 64%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Zupa Z Pora Z Grzankami Brie, Zupa z pora i ziemniaków mamy z grzankami musztardowymi, oraz Zupa z cebuli, pora i jarmużu z grzankami Gruyere dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
W holenderskim piekarniku, podsmażyć pory, grzyby, estragon i pieprz w 2 łyżkach masła przez 8-10 minut lub aż warzywa będą miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
Cienkie Krążki Słodkiej Czerwonej Papryki
świeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organiczny
Dodać czosnek; gotować 1 minutę dłużej. Wymieszać z mąką, stopniowo dodawać bulion i śmietanę. Doprowadzić do wrzenia; gotować i mieszać przez 2 minuty lub aż zgęstnieje.