Zupa z kurczaka po południowo-zachodniemu
Zupa z kurczaka po południowo-zachodniemu to przepis bezglutenowy i bezmleczny na 10 porcji. Jedna porcja tego dania zawiera około 34 g białka , 10 g tłuszczu i łącznie 289 kalorii . Za 2,02 dolara za porcję ten przepis pokrywa 18% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewielu osobom to danie główne bardzo smakowało. Będzie hitem na Twoim zimowym wydarzeniu. Od przygotowania do podania, ten przepis zajmuje około 7 godzin i 10 minut . Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Ten przepis z Taste of Home wymaga pomidorów w puszce, mielonego kminu, czosnku w proszku i papryki. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis otrzymuje ocenę Spoonacular wynoszącą 53% , co jest całkiem niezłym wynikiem. Podobne przepisy to Zdrowa owsianka po południowo-zachodniemu , Szybka i łatwa zupa kukurydziana po południowo-zachodniemu i Faszerowane pieczarki po południowo-zachodniemu .
Instrukcje
Na dużej patelni podsmaż kurczaka na oleju, aż lekko się zrumieni.
Przełóż do wolnowaru o pojemności 5 litrów łyżką cedzakową. Dodaj pozostałe składniki. Przykryj i gotuj na małym ogniu przez 6-8 godzin lub do momentu, aż kurczak i warzywa będą miękkie. Wymieszaj przed podaniem.