Zupa Z Dyni Imbirowej

Zupa Z Dyni Imbirowej
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na hor d ' oeuvre, więc spróbuj zupy z dyni imbirowej. Jedna porcja zawiera 158 kalorii, 2G białka, oraz 8G tłuszczu. Ten bezglutenowy i lakto ovo wegetariański przepis serwuje 6 i kosztuje 87 centów za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 13 smakoszy i kucharzy. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Jeśli masz pod ręką sól, mus jabłkowy, dynię zimową i kilka innych składników, możesz to zrobić. Przynosi ci smak domu. Od przygotowania do talerza ten przepis zajmuje około 40 minut. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia solidny wynik spoonacular 59%. Jeśli podoba Ci się ten przepis, spójrz na te podobne przepisy: Zupa Z Dyni Piżmowej Imbirowej, Zupa z dyni piżmowej z imbirem, oraz Zupa Z Dyni Piżmowej Imbirowej.

Instrukcje

1
W dużym rondlu dusić bulion i squash.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nóż Do ObieraniaNóż Do Obierania
BulionBulion
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Dodaj mus jabłkowy, cukier, imbir i sól. Doprowadzić do wrzenia. Zmniejsz ogień do małego; dodać śmietanę. Gotuj przez 30 minut lub do momentu, aż zupa osiągnie pożądaną konsystencję, od czasu do czasu mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mus JabłkowyMus Jabłkowy
ImbirImbir
KremKrem
CukierCukier
SólSól
ZupaZupa

Wyposażenie

Polecane wino: Wino Musujące, Sparkling Rose

Antipasti można łączyć z winem musującym i musującym różem. Jeśli serwujesz wybór przystawek, nie możesz się z nimi pomylić. Oba są bardzo przyjazne dla żywności i uzupełniają różnorodne smaki. Le Grand Courtage Blanc de Blancs Brut z oceną 4,9 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym dopasowaniem. Kosztuje około 19 dolarów za butelkę.
Le Grand Courtage Blanc de Blancs Brut
Le Grand Courtage Blanc de Blancs Brut
Bukiet prezentuje nuty zielonego jabłka, wiciokrzewu i prażonej brioche. Na podniebieniu utrzymuje się delikatna równowaga suchości i kwasowości z odrobiną cytryny Meyer, spadzi i delikatnych nut kwiatowych. Blanc de Blancs Brut jest bardzo przyjazny dla kuchni i koktajli. Spróbuj z pikantnymi przystawkami, popcornem z masłem, kremowymi daniami z makaronu, smażonym kurczakiem, pikantnymi daniami azjatyckimi, owocami morza, deserami na bazie owoców lub półmiękkim serem. Wymieszaj z likierami z czarnego bzu lub owoców lub świeżym sokiem i wysokiej jakości alkoholami, aby uzyskać lekki, orzeźwiający musujący koktajl.Mieszanka: Chardonnay nadaje głębię i złożoność dla ogólnej równowagi, podczas gdy Chenin Blanc nadaje cytrusom i nutom miodu kremową konsystencję. Wyższa kwasowość colombarda zapewnia strukturę, długość i przyjemną mineralność, którą uzupełnia profil owocowy Ugni Blanc. Winogrona pochodzą z wysokiej jakości terroirów we Francji, takich jak Burgundia i Dolina Loary.
TrudnośćŚredni
Gotowe W40 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia10
Magazyn