Zupa Pomidorowa Z Indyka

Zupa Pomidorowa Z Indyka
Jeśli masz z grubsza 2 godziny i 40 minut do spędzenia w kuchni zupa pomidorowa z indyka może być świetna bez nabiału przepis do wypróbowania. Jedna porcja tego dania zawiera około 33g białka, 7G tłuszczu i w sumie 275 kalorii. Ten przepis służy 12. Za $2.39 za porcję, ten przepis okładki 21% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Dobrze sprawdza się jako danie główne. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Przynosi ci smak domu. Jeśli masz pod ręką bulion warzywny, pieprz, bazylię i kilka innych składników, możesz to zrobić. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia dobry wynik spoonacular 69%. Użytkownicy, którzy polubili ten przepis, polubili również Zupa Pomidorowa Z Indyka, Zupa Pomidorowa Z Indyka, oraz Zupa Pomidorowa Z Jęczmienia Indyka.

Instrukcje

1
W holenderskim piekarniku połącz pierwsze 10 składników. Doprowadzić do wrzenia. Zmniejsz ogień; przykryj i gotuj na wolnym ogniu przez 2 godziny. Wymieszaj z indykiem i makaronem; podgrzej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posiekane, Obrane Pomidory Z Nasionami (około 6 średnich)Posiekane, Obrane Pomidory Z Nasionami (około 6 średnich)
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna I Mielony PieprzSól Koszerna I Mielony Pieprz
2
W razie potrzeby udekoruj świeżą bazylią.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Mocno Upakowanych Liści Bazylii1 Szklanka Mocno Upakowanych Liści Bazylii
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 40 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia22
Magazyn