Zupa dyniowa Judy wymaga około 1 godzina od początku do końca. Ta zupa ma 193 kalorii, 4G białka, oraz 13g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 6. Za 1,61 zł za porcję, ten przepis okładki 14% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jest idealny do Jesień. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie dieta. Jeśli masz pod ręką liść laurowy, masło, mielony pieprz i kilka innych składników, możesz to zrobić. Jest dostarczany przez Allrecipes. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Z łyżką wynik 38%, to danie nie jest tak ogromne. Spróbuj Zupa z białej fasoli Judy z olejem chilli, Łosoś Judy dla jednego, oraz Judy ' s Egg Foo Yong dla podobnych przepisów.
Instrukcje
1
Rozpuść masło w dużym garnku na średnim ogniu. Gotuj i mieszaj cebulę i Por w roztopionym maśle, aż cebula będzie miękka i przezroczysta, około 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 żeberek Wieprzowych Lub Kotletów Z Polędwicy Z Kością (8 Uncji Każdy)
20 Cienkich Plastrów Cukinii
(i Tylko Porcje)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
2
Dodaj bulion z kurczaka, puree z dyni, curry w proszku, sól, biały pieprz, mielony imbir i liść laurowy do mieszanki cebuli; doprowadzić do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Podania Smażone Ostrygi Lub Pokrojony W Kostkę Gotowany Kurczak
Imbir W Proszku
Dynia Konserwowa
Biała Cebula, Pokrojona W Kostkę
1 Szklanka Majonezu, Takiego Jak Hellmann's
3 łyżki Plus 1-1/2 łyżeczki Roztopionego Masła
20 Cienkich Plastrów Cukinii
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
3
Zmniejsz ogień do małego i gotuj na wolnym ogniu, mieszając od czasu do czasu, przez 15 minut.
4
Zdjąć z ognia do ostygnięcia.
5
Wlać mieszaninę bulionu do blendera nie więcej niż do połowy pełnego. Przykryj i przytrzymaj pokrywkę; pulsuj kilka razy, zanim wyjdziesz, aby się zmiksować. Puree partiami, aż będzie gładkie. Przełóż puree do garnka i zagotuj.