Zupa Dyniowa

Zupa Dyniowa
Zupa dyniowa trwa z grubsza 20 minut od początku do końca. Za $2.45 za porcję, ten przepis okładki 18% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera około 36g białka, 29g tłuszczu i w sumie 450 kalorii. Ten przepis służy 6. 24 osoby cieszyły się, że wypróbowały ten przepis. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Ten przepis z Taste of Home wymaga brązowego cukru, ciężkiej śmietany do ubijania, dyni w jednolitym opakowaniu i mąki. Sprawdza się jako dość niedrogie danie główne. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 36%. Ten wynik jest raczej zły. Użytkownicy, którzy polubili ten przepis, polubili również Pieczony czosnek szałwia Pesto zupa dyniowa z pikantnymi smażonymi pestkami dyni, Zupa dyniowa z pesto miętowym z pesto z pestek dyni, oraz Zupa dyniowa curry z pikantnymi pestkami dyni.

Instrukcje

1
W dużym rondlu podsmaż cebulę na maśle do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
CebulaCebula
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Zdejmij z ognia; wmieszaj mąkę, aż będzie gładka. Stopniowo mieszaj bulion, dynię, brązowy cukier, sól, pieprz i gałkę muszkatołową; doprowadzić do wrzenia. Zmniejsz ogień i gotuj na wolnym ogniu przez 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brązowy CukierBrązowy Cukier
DyniaDynia
Gałka MuszkatołowaGałka Muszkatołowa
PieprzPieprz
BulionBulion
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
SólSól
3
Dodaj śmietanę; gotuj przez 2 minuty lub do podgrzania.
Składniki, których będziesz potrzebować
KremKrem

Wyposażenie

TrudnośćNormalny
Gotowe W20 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia9
Magazyn